Επικοινωνία παικτών με ΠΣΑΠ

από AllAboutARIS

Θετικός ο ΠΣΑΠ στο να δοθεί παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τους παίκτες του ΑΡΗ εφόσον αυτοί μείνουν ελεύθεροι ελέω Γ΄.

Η ανησυχία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την επόμενη μέρα και ο πολύ ορατός κίνδυνος από την επόμενη εβδομάδα να μείνουν ελεύθεροι εφόσον οριστικά οι κίτρινοι αγωνιστούν στη Γ΄ Εθνική, τους έχει κινητοποιήσει με δεδομένο ότι σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται και η μεταγραφική περίοδος και θα έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους να αναζητήσουν ομάδα εφόσον αποφασίσουν να μην συνεχίσουν στην Τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησαν ήδη με τον ΠΣΑΠ το προεδρείο του οποίου αφενός ενημέρωσαν για τις εξελίξεις και την πιθανότητα μέσα στην επόμενη εβδομάδα να λυθούν τα συμβόλαιά τους και αφετέρου ζήτησαν τη συνδρομή του όσον αφορά την επιμήκυνση για αυτούς της μεταγραφικής περιόδου. Ο ΠΣΑΠ ήταν θετικός και όπως τους άφησε να εννοηθεί να μεσολαβήσει στην ΕΠΟ προκειμένου όσοι ποδοσφαιριστές ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, να πάρουν παράταση για ένα ολόκληρο μήνα (τον Σεπτέμβριο) ώστε να βρουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Προτεινόμενα Άρθρα