Το ενδιαφέρον στα δικαστήρια

από AllAboutARIS

Μέχρι το μεσημέρι θα γνωρίζουμε αν ο Λάμπρος Σκόρδας θα μπλοκάρει τη συμμετοχή του ΑΡΗ στη Γ΄ Εθνική.

Τα δικαστήρια για μια ακόμη φορά θα είναι το μέρος που θα δώσουν ραντεβού οι παράγοντες του ΑΡΗ και μια δικαστική απόφαση- του ειρηνοδικείου αυτή τη φορά- θα καθορίσει την επόμενη μέρα στο σύλλογο. Το διακύβευμα; Η συμμετοχή του ΑΡΗ είτε στην Football League είτε στη Γ΄ Εθνική. Το πρώτο επιχειρεί να διατηρήσει με νύχια και με δόντια ο Λάμπρος Σκόρδας που κατέθεσε χθες αίτηση ζητώντας το διορισμό διοίκησης στην ΠΑΕ αποτελούμενη από τον ίδιο και τους Ματθαίου και Τσιόνκη, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να κρατήσει την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία και να εξυπηρετήσει τα χρέη σε Δημόσιο και πιστωτές. Στην αίτηση που κατέθεσε ο νομικός κ. Καχριμάνης ο πρώην Πρόεδρος του ΑΡΗ ισχυρίζεται ότι όλοι οι θεσμικοί φορείς της ομάδας έχουν συνωμοτήσει ώστε να παίξει ο ΑΡΗΣ στη Γ΄ Εθνική και να χάσουν άπαντες τα χρήματά τους ενώ πρόσθετη παρέμβαση θα κάνουν και πρώην υπάλληλοι της ΠΑΕ.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ακόμη και αν του δοθεί προσωρινή διαταγή σήμερα, με δεδομένο ότι ο ερασιτέχνης έχει στείλει την αίτηση για συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική που εξετάζεται την Παρασκευή, θα πρέπει να βρει τρόπο να την μπλοκάρει.

Τη δεύτερη λύση επιδιώκουν Α.Σ και ΚΜΑ με την δική τους αίτηση που εκπροσωπεί αριθμητικά το 70% των μετόχων. Οι δυο αιτήσεις θα συνεκδικαστούν το πρωί στις 10:00 και η απόφαση για τη χορήγηση προσωρινής διαταγής λόγω του επείγοντος της υπόθεσης αναμένεται το μεσημέρι και θα καθορίσει τις εξελίξεις και- οριστικά πλέον- την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν οι κίτρινοι τη νέα σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα