«Έχουμε χάσει την μπάλα»

από AllAboutARIS

Η φράση που χρησιμοποίησε στη συνέντευξη του, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την πραγματικότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Για τα όσα περνά τον τελευταίο καιρό αυτός και οι συμπαίκτες του, για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, για το γεγονός ότι δε γνωρίζει αν ισχύει το συμβόλαιο του, και για το αν θα αγωνιζόταν στη Γ΄ Εθνική μίλησε ο Νίκος Ψυχογιός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Arena»

Για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΑΡΗ: «Ό,τι είναι να γίνει να γίνει για να τελειώνουμε. Ο κόσμος έχει συσπειρωθεί και νομίζω ότι είναι πλέον κοινή απαίτηση να πάει η ομάδα στη Γ’ Εθνική για να εξυγιανθεί».

Για το τι κάνουν οι παίκτες: «Με την ομάδα δεν κάνουμε προπονήσεις. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο. Ό,τι κάνει ο καθένας μόνος του. Όποιος μάθει κάτι παίρνει τηλέφωνο στον άλλο για να ενημερώσει».

Για τα συμβόλαια των παικτών: «Απ’ ότι ξέρω τα συμβόλαια που υπογράφηκαν τώρα με τον κ. Στεφανίδη δεν έχουν ισχύ αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμη. Δεν ξέρω αν είχαν σταλεί. Θα πρέπει αν το ψάξουμε».
Και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Έχουμε χάσει την μπάλα. Δεν ξέρω αν είμαι ελεύθερος δεν ξέρω αν η ομάδα μείνει στη Β’ εθνική αν έχω συμβόλαιο εν ισχύ».

Για το τι θα γίνει με τους παίκτες σε περίπτωση Γ’ Εθνικής: «Θα πρέπει να συζητήσω αν η ομάδα πάει Γ’. Υπάρχουν πολλά ζητήματα. Απ’ ότι ξέρω κάποιοι παίκτες δεν θέλουν να μείνουν στην Γ’ εθνική. Κάποιοι το σκέφτονται. Αλλά όλα είναι σχετικά, ανάλογα με το τι προοπτικές υπάρχουν. Νομίζω ότι κάθετος δεν είναι κανένας. Αλλά κάποιοι είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο της Γ’ Εθνικής».

Για την περίπτωση της Β’ Εθνικής: «Αρχικά θα πρέπει να τσεκάρουμε ποια συμβόλαια ισχύουν. Εγώ για παράδειγμα δεν ξέρω αν είμαι ελεύθερος. Αν δεν ισχύει μετά είναι ελεύθερος να κοιτάξω τις προτάσεις που έχω ή να διαπραγματευτώ με τον Άρη. Ανάλογα με τα θέλω. Ποιος θα είναι προπονητής, τι θα πει ο πρόεδρος…».

Για το γεγονός ότι όλα γίνονται στο τέλος: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Αυτά αν είχαν συμβεί τον Ιούνιο όλα θα ήταν πιο εύκολα. Τώρα όλα είναι οριακά».

Προτεινόμενα Άρθρα