Να τριτώσει το καλό!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο νίκες σερί… Και τώρα για την τρίτη!

Ο ΑΡΗΣ ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει τρία διαδοχικά θετικά αποτελέσματα φέτος. Έχει όμως την ευκαιρία να το πράξει σήμερα, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (19:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS Prime), για την 12η αγωνιστική της Super League.

Οι νίκες με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα, έχουν αλλάξει το κλίμα στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων”, αλλά υπάρχει και το ζήτημα της διάρκειας.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα επιδιώξουν να διευρύνουν το διάστημα της σταθερότητάς τους και παράλληλα να μην… πετάξουν άλλους βαθμούς εντός έδρας.

Ο Αστέρας είναι και αυτός “ανεβασμένος” μετά το επιβλητικό 6-2 επί του Ατρομήτου και το ματς του “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι αρκετά σημαντικό στην προσπάθειά του να μείνει κοντά στην πρώτη 6άδα και τα πλέι οφ.

ΑΡΗΣ: “Μέσα” ο Μπερτόγλιο, “έξω” οι Εντιαγέ και Κουέστα

Η απουσία του Ισπανού τερματοφύλακα, για δεύτερο σερί ματς, δεν επηρεάζει τα πλάνα του Μάντζιου όπως εκείνη του Σενεγαλέζου χαφ.

Ο μέσος του ΑΡΗ είναι τιμωρημένος, σε ένα timing που επιστρέφει ο Φακούντο Μπερτόγλιο και ουσιαστικά θα καλύψει το κενό που δημιουργείται στην ενδεκάδα.

Πέραν του Αργεντινού, νέα πρόσωπα στην αποστολή είναι οι Δεληζήσης, Σάκιτς και Λόπεθ.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Bertoglio, Sakic, Mancini, Jeggo, Matilla, Benalouane, Sundgren, Ganea, Cristian Lopez, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πλήγμα με Σίτο – Σημαντική επιστροφή του Μπαράλες

Οι Αρκάδες εντυπωσίασαν κόντρα στον Ατρόμητο με το 6-2 αλλά έχασαν τον Σίτο Ριέρα με τραυματισμό. Το ευχάριστο Για τον Ράσταβατς είναι ότι υπολογίζει πάλι μετά΄από τρεις αγωνιστικές τον Μπαράλες, επιστρέφοντας από τιμωρία.

Εκτός είναι επίσης οι τραυαμτίες Καπίγια και Σάντα Φε.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Τσιφτσής, Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Μπαράλες, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά, Μπενίτο, Σονί.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

12η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-Αστέρας Τρίπολης

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

19:30, Novasports

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου),  Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθός VAR: Δημήτρης Σαμοίλης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα