Τώρα προέχει η δουλειά στο γήπεδο

από AllAboutARIS

Οι ευθύνες που έχει αναλάβει ο τεχνικός του ΑΡΗ… γεννούν και προσδοκίες για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας που είναι και το ζητούμενο για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Μέχρι προχθές ο Δημήτρης Καλαιτζίδης, εξαιτίας της έλλειψης στελεχών (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) και στοιχειώδους οργάνωσης αναγκαζόταν να μην λειτουργεί μόνο ως προπονητής και η αλήθεια είναι ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του ως προπονητής μάνατζερ που είναι όπως λέει. Πλέον οι μεταγραφές τελείωσαν και έχει τον χρόνο να αφιερωθεί αποκλειστικά στην ομάδα, στη δουλειά στο γήπεδο και στο πως ως τον Γενάρη θα βελτιώσει την εικόνα της, θα την κάνει πιο πειστική και ικανή από τώρα να εκπέμψει ένα ισχυρό σήμα ανόδου.

Είναι βέβαιος ότι θα χρειαστεί και πάλι να λειτουργήσει πυροσβεστικά όπου χρειαστεί όπως έχει κάνει ουκ ολίγες φορές το τελευταίο τρίμηνο, όμως τίποτα από αυτά δεν θα έχει σημασία αν αποτύχει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Με την ευκαιρία και της αναβολής έχει τον χρόνο να βάλει την σφραγίδα του στην ομάδα, έστω και αν δεν πήρε όλους τους παίκτες που ήθελε. Αν δεν το έχει καταλάβει έχει πάρει πολλές ευθύνες στις πλάτες του και εξαιτίας αυτού υπάρχουν και αυξημένες απαιτήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα