Αγωνιστική… επανεκκίνηση

από AllAboutARIS

Οι προσθήκες στο ρόστερ, η δουλειά που έγινε στην διακοπή και ο χρόνος που κυλάει υπέρ της βελτίωσης της ομάδας.

Ως μια νέα αρχή αντιμετωπίζουν Καλαϊτζίδης και ποδοσφαιριστές το παιχνίδι με τον Εθνικό Αγιονερίου την Κυριακή. Η αλήθεια είναι ότι με το παιχνίδι κυπέλλου και την αναβολή της αγωνιστικής που μεσολάβησε σε συνδυασμό με την… φούρια όλων να ολοκληρωθούν κάποιες μεταγραφές, το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα ενώ θα έπρεπε να είναι στην κορυφή του ενδιαφέροντος.

Ο ΑΡΗΣ ως το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό δεν πρέπει να έχει άλλες απώλειες και αυτό προϋποθέτει την αγωνιστική άνοδο της ομάδας, την βελτίωση της εικόνας της και την ικανότητά της να «καθαρίζει» πιο εύκολα τα παιχνίδια. Ο Εθνικός Αγιονερίου θεωρείται από τις σκληροτράχηλες ομάδες, με κλειστή άμυνα κάτι που ξέρει ο προπονητής του ΑΡΗ και δουλεύει πολύ στην καλύτερη επιθετική λειτουργία, έχοντας την βοήθεια των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και την πάραξη ευκαιριών μέσα από συνδυαστικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο από στημένα.

Οι δοκιμές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη εν όψει του αγώνα με τον Εθνικό Αγιονερίου είναι καθημερινές. Μέσα από τις προπονήσεις και μετά τις προσθήκες στις μεταγραφές, ο προπονητής του ΑΡΗ προσπαθεί να βρει την ιδανική ενδεκάδα, έχοντας σταθερή μόνο την αμυντική τετράδα (Ψυχογιός, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας). Στα χαφ ο Σουνάς το πιθανότερο είναι ότι θα έχει τον Ηλία Προβατίδη παρτενέρ αφού ο Δημήτρης Γκίνο απουσίαζε όλες τις προηγούμενες μέρες με την Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας και έχασε αρκετές προπονήσεις.

Στα άκρα ο Σταυρόπουλος είναι σίγουρος δεξιά και ο Μάριος Παπαδόπουλος έχει πάρει προβάδισμα από τον Χιντασέλι στα αριστερά. Τέλος στην επίθεση ο Πόι θα έχει δίπλα του μάλλον τον Ρένια αφού ο Παναγιώτης Ατματσίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής. Οσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα τέλος δεν αποκλείεται να διατηρηθεί ο Μπαϊμάκης.

Προτεινόμενα Άρθρα