Πρόβλημα με Γιαννίτση

από AllAboutARIS

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στη μέση και η απουσία του στο μας με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος είναι πολύ πιθανή.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για το παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος δεν ολοκληρώθηκε… αναίμακτα. Στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Μιχάλης Γιαννίτσης, που ταλαιπωρείται εδώ και μέρες από κήλη στο δίσκο, αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση. Ο στόπερ του ΑΡΗ ακόμα και να περπατήσει δυσκολευόταν.  Το βράδυ του έγινε μία ένεση από τον γιατρό, όμως η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Το κακό για τον Πάουλο Κάμπος είναι ότι ελλείψει επιλογών θα αναγκαστεί να πάρει ρίσκα στον καταρτισμό της ενδεκάδας αν δεν παίξει τελικά ο Γιαννίτσης. Ο Βραζιλιάνος έχει δύο επιλογές. Ή να γυρίσει στα στόπερ τον Γκόλια και να βάλει χαφ τον Γκίνο ή να χρησιμοποιήσει το κέντρο της άμυνας τον νεαρό και άπειρο Μαζουλουξή. Τον Γκίνο πάντως ο Κάμπος τον δοκίμασε κάνοντάς του εντατικά φροντιστήρια στη θέση του δεξιού μπακ, παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Ψυχογιός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Αν τελικά θα επιμείνει σε αυτή την επιλογή ή αν θα του αλλάξει τα πλάνα ο τραυματισμός του Γιαννίτση είναι κάτι που θα φανεί αύριο επί χόρτου.

Προτεινόμενα Άρθρα