"Είμαι μέρος του προβλήματος, γι` αυτό ψάχνω λύση"

από AllAboutARIS

Απάντηση, μέσω facebook, στη χθεσινή ανακοίνωση της ΚΜΑ, βάσει της οποίας τον αποκαλεί «μέρος του προβλήματος του ΑΡΗ», έδωσε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Αντώνης Ζαμπέτας.

Απάντηση, μέσω facebook, στη χθεσινή ανακοίνωση της ΚΜΑ, βάση της οποίας τον αποκαλεί «μέρος του προβλήματος του ΑΡΗ», έδωσε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Αντώνης Ζαμπέτας. Ο τελευταίος, αποδέχεται τον χαρακτηρισμό, καλώντας, παράλληλα, τον Φορέα να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση.   

Εγραψε ο Ζαμπέτας: «Ναί δυστυχώς…είμαι μέρος του προβλήματος και για αυτό ψάχνω την λύση. Εσείς που έχετε τεράστια ευθύνη για τις εξελίξεις και με αποφαστιστικότητα αντιμετωπίζετε τα προβλήματα, κάντε μια έκτακτη ΓΣ γιατί με τον νέο αθλητικό νόμο θα παίζουμε μια ζωή στην Γ ή πάτε εσείς στην Ευρώπη να βρείτε ΕΠΕΝΔΥΤΗ. Αν δεν θέλετε να δώσετε εξουσιοδότηση μην ψάχνεται φθηνές δικαιολογίες ότι θα την χρησιμοποιήσω εναντίον σας γιατί έχω πολλά άλλα να χρησιμοποιήσω. Δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να παίξει ο ΑΡΗΣ ξανά στην Ευρώπη και όχι στην Γ, για την οποία κατάντια υπεύθυνοι είναι πολλοί…».

Προτεινόμενα Άρθρα