Η κυβίστηση ολοκληρώθηκε!

από AllAboutARIS

Στην σημερινή της συνέντευξη Τύπου η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δια στόματος του κ. Πρέλεβιτς σημείωσε ότι θα προσφύγει την Δευτερα στο ΑΣΕΑΔ για να ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!

Η κυβίστηση ολοκληρώθηκε. Αυτοί που ήθελαν να παίξουν, αυτοί που θέλουν να κερδίζουν στο γήπεδο, από ότι φαίνεται θέλουν να κερδίζουν στα χαρτιά!!! Στην σημερινή της συνέντευξη Τύπου η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δια στόματος του κ. Πρέλεβιτς σημείωσε ότι θα προσφύγει την Δευτερα στο ΑΣΕΑΔ για να ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!

Αυτοί όμως είναι οι συμπολίτες. Σε ένα παιχνίδι που διακόπηκε ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, αυτοί θέλουν να το κερδίσουν ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. Έτσι έχουν μάθει από μικροί, αυτός είναι ο τρόπος για να κερδίζουν τον ΑΡΗ. Και όπως έκαναν και στο παρελθόν, αν είχαν πάρει το ματς στα χαρτιά θα το πρόσθεταν στις νίκες εις βάρος του ΑΡΗ!!!

ΥΓ1 Δεν είναι καν άξια σχολιασμού η εκπληκτική δήλωση του κ. Γαλατσόπουλου ότι ο ΠΑΟΚ σέβεται τους νόμους και τους κανονισμούς, αλλά την ίδια στιγμή δεν αναγνωρίζει την ΑΠΟΦΑΣΗ του ΑΣΕΑΔ. Του ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ! Και όμως ακούσαμε ότι το ΑΣΕΑΔ δεν μπορεί να αναστείλει την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ! Δεν μπορεί δηλαδή ο Ανώτατος βαθμός, να αναστείλει τον πρώτο βαθμό δικαστικά! Απίστευτα πράγματα που μόνο οι συμπολίτες μπορούν να ισχυρίζονται!!! 

Προτεινόμενα Άρθρα