Ευρεία σύσκεψη ΚΜΑ-Α.Σ

από AllAboutARIS

Το παρών στη σύσκεψη της «ΚΜΑ» με αποκλειστικό θέμα αυτό της εκκαθάρισης έδωσε χθες ο πρόεδρος του Α.Σ Χρήστος Ταουξίδης και ο νομικός Βαγγέλης Χατζηϊωάννου.

Ο λόγος της συνεδρίασης είχε να κάνει με όλες τις διεργασίες που πρέπει να γίνουν μέχρι τις 31 του μήνα, όταν και θα γίνει το νέο Δ.Σ, στο οποίο θα ψηφιστεί και πάλι η λύση της εταιρίας, έτσι ώστε να γίνει σωστά αυτή τη φορά.

Η παρουσία του κ. Χατζηϊωάννου είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, έτσι ώστε να πληροφορήσει τα μέλη του φορέα για το τι πρέπει να γίνει, και το τι αναφέρει ο νέος αθλητικός νόμος.

Ο γνωστός νομικός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι εφόσον ο αθλητικός νόμος ψηφιστεί έτσι όπως είναι, τότε ο ΑΡΗΣ θα έχει πρόβλημα, άμα δεν έχει ολοκληρώσει την εκκαθάριση. Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι με τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις η ψήφισή του μπορεί να πάει πίσω, όμως ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει να εφυσυχάσει. Πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει και γνωμοδότηση της νομοπαρασκευαστικής της Νέας Δημοκρατίας ότι μια ομάδα μπορεί να παίξει ως ΤΑΑ, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν αυτό μπορεί να γίνει και στη Σούπερλιγκ.

Τέλος, μεταξύ των όσων ειπώθηκαν, δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στο πως θα πρέπει να τρέξουν οι εξελίξεις μετά τη λύση της εταιρίας. Δηλαδή ότι πρέπει κάποιο νομικό τμήμα να αναλάβει την εκκαθάριση, να βρεθούν ορκωτοί λογιστές, αλλά και ότι κάποιος θα πρέπει να πληρώσει τα έξοδα που θα προκύψουν απ΄όλη αυτή τη διαδικασία.

Προτεινόμενα Άρθρα