«Ο ΑΡΗΣ πιστεύει σε μένα» (vid)

από AllAboutARIS

«Ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, υπάρχει ο Νίκος Γκάλης και είχε καλές ομάδες στα τμήματα υποδομής», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Υποψήφιος ως καλύτερος νέος Ευρωπαίος παίκτης του 2014 είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, με τη FIBA να φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της ένα αφιέρωμα για τον ταλαντούχο φόργουορντ, στο οποίο μιλά για τον ΑΡΗ, τον Νίκο Γκάλη και όχι μόνο.

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΑΡΗ και τη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποί του με αγκάλιασαν, ήταν θερμοί μαζί του, με στήριξαν. Μετά από ένα χρόνο ήμουν μέλος της ανδρικής ομάδας, το 2011 με έπαιρναν μαζί τους για να βλέπω πως είναι το επαγγελματικό μπάσκετ και τα τελευταία δύο χρόνια μου έδωσαν χρόνο συμμετοχής, συγκεκριμένο ρόλο, πιστεύουν σε μένα. Ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, υπάρχει ο Νίκος Γκάλης και είχε καλές ομάδες στα τμήματα υποδομή», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Παρακολουθούσα τον Ντιρκ Νοβίτσκι, που για μένα είναι ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ που υπάρχει. Πρότυπό μου είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, τα δικά του βήματα θέλω να ακολουθήσω, αλλά έχω ακόμα πολλά να βελτιώσω στο παιχνίδι μου για να γίνω καλός πάουερ φόργουορντ».

Παρακάτω στην κατηγορία Yellow TV μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα της FIBA για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Προτεινόμενα Άρθρα