Κουνάει μαντήλι ο Σανιά. "Ευχαριστώ τον Γαλανό που με απέλυσε!!!"

από AllAboutARIS

Μήνυμα αποχαιρετισμού του 24χρονου παίκτη που αφήνει να εννοηθεί ότι αποχωρεί από τους κίτρινους.

Αρνητική τροπή παίρνει η υπόθεση παραμονής του Σίντι Σανιά στον ΑΡΗ αν κρίνουμε από το… ποστάρισμα που ανέβασε πριν από λίγη ώρα ο παίκτης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο 24χρονος παίκτης, ουσιαστικά αποχαιρετάει τον ΑΡΗ και εξηγεί ότι μετά τον Νλουντούλου είναι ο επόμενος που φεύγει και “ευχαριστεί” για τον αυτό τον Γιώργο Γαλανό. “Bye bye Aris …hey gays i told you after gael nduludu i will be the next.Thanks Galanos to fired me” έγραψε αναλυτικά ο Σανιά του οποίου η μετάφραση σημαίνει: “Αντίο ΑΡΗΣ. Σας είπα μετά τον Γκαέλ Νλουτνούλου θα είμαι ο επόμενος. Ευχαριστώ τον Γιώργο Γαλανό που με απέλυσε…”

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο παίκτης ανέβασε το παραπάνω μήνυμα λίγη ώρα μετά από συνάντηση που είχε με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, συνάντηση που είχε αρκετή ένταση. Σε αυτή ο παίκτης ζήτησε να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται από τους δυο προηγούμενους μήνες ώστε να ταξιδέψει στην Γαλλία για να τακτοποιήσει το θέμα που προέκυψε με την βίζα του αλλά άκουσε τον Γιώργο Γαλανό να του λέει ότι θα πληρωθεί μόλις επιστρέψει από το Παρίσι και αφού πρώτα εξασφαλίσει τη βίζα του. Απόφαση που φυσικά όχι μόνο δεν άρεσε στον Σανιά αλλά τον οδηγεί από ότι φαίνεται στην απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα. Αυτός που απάντησε ο παίκτης στους ισχυρισμούς της διοίκησης ότι θέλει να διασφαλισμένη ότι θα μπορεί να αγωνιστεί πριν του δώσει τα χρήματα που του οφείλει, είναι ότι δεν αποτελεί δικό του θέμα το γεγονός ότι υπάρχει πρόβλημα με την άδεια παραμονής του. Όσο για το ποσό που έχει εισπράξει ως σήμερα, είναι βάση της συμφωνίας που είχε γίνει με την προηγούμενη διοίκηση και την οποία ο Γιώργος Γαλανός είχε ισχυριστεί ότι θα τηρήσει.

Εφόσον φυσικά επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για μια σημαντική απώλεια για τον ΑΡΗ αφού μιλάμε για ένα παίκτη του οποίου η ικανότητα αναγνωρίζεται από όλους (συμπαίκτες του, προπονητές, τεχνικό διευθυντή), χώρια από το γεγονός ότι είναι τόσους μήνες στην Θεσσαλονίκη, γνωρίζει την ομάδα και μετρούσε αντίστροφα για την πρώτη του εμφάνιση.

Προτεινόμενα Άρθρα