Η επιβεβαίωση ήρθε από τον Καλαϊτζίδη

από AllAboutARIS

Ολοι παρακολουθούν τις εξελίξεις, με επίκεντρο την απόφαση του Α.Σ.

Η χαρακτηριστική καθυστέρηση, που επιδεικνύει -τις τελευταίες μέρες- ο Ερασιτέχνης ΑΡΗ, αναφορικά με το θέμα της “ανάθεσης” του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν φαίνεται να πτοεί (επί του παρόντος) τη διάθεση του Αλεξ Κάλας.

Ο επιχειρηματίας παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι διατεθειμένος να μιλήσει με αποδείξεις, όπως άλλωστε δήλωσε και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αναφέροντας το παράδειγμα της… ετοιμότητας όσον αφορά τις πληρωμές (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=47987), επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ του AllAboutARIS (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=47962).

Ο πρώην προπονητής των “κίτρινων” ήταν απόλυτα έτοιμος να κάνει πράξη την επιθυμία του αδελφού του για πληρωμή των οφειλομένων, την περασμένη εβδομάδα, όμως τα χρήματα παρέμειναν στην τράπεζα, επειδή οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη -πολύ απλά- δεν απάντησαν για τους δικούς τους λόγους.

Από την άλλη πλευρά, μέρα με τη μέρα, δημιουργούνται όλο και περισσότερα ερωτηματικά για τους Ισπανούς, τη στιγμή που από το καλοκαίρι η Κ.Μ.Α. είχε έρθει σε επαφή μαζί τους, ζητώντας απτές αποδείξεις για τη φερεγγυότητά τους, χωρίς ποτέ να δοθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα