Λύση για τρεις βασικούς λόγους

από AllAboutARIS

Πληρωμές, διοίκηση και μεταγραφές

Δε χωρά άλλη καθυστέρηση στις εξελίξεις, που πρέπει να τρέξουν (ή έπρεπε να είχαν ήδη τρέξει), διάθεση που μετέφερε και ο πρόεδρος του ΑΣ, Χρήστος Ταουξίδης, στους παίκτες του ΑΡΗ.

Αύριο, λοιπόν, ο ΑΡΗΣ πρέπει να έχει νέο επικεφαλής Ποδοσφαιρικού Τμήματος, για τρεις βασικούς λόγους, χωρίς, βέβαια, να είναι και οι μοναδικοί.

1) Πρέπει να γίνουν οι πληρωμές, ώστε οι παίκτες να αγωνιστούν απερίσπαστοι στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

2) Να υπάρχει ομάδα (η 15ελής για την οποία έχει γίνει λόγος), η οποία θα καθοδηγήσει διοικητικά το τμήμα, αλλάζοντας και την ψυχολογία, που μέχρι τώρα δεν υπάρχει, γιατί – ουσιαστικά- δεν υπάρχει επικεφαλής. Εννοείται ότι ο Α.Σ. δε μπορεί να οδηγήσει την ομάδα, χωρίς οικονομική βοήθεια, αλλά και ανθρώπους που έχουν γνώση του ποδοσφαίρου.

3) Η ενσωμάτωση των Σανιά, Ν`Λουντούλου γι΄αρχή και όσω ακόμα ακολουθήσουν στις ματαγραφές. Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την έλευση των δύο παικτών, προκειμένου να διαφοροποιηθεί και η εικόνα εντός του αγωνιστικού χώρου. Εφόσον αναλάβει ο Αλεξ Κάλας, αμφότεροι έρχονται άμεσα στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες, ώστε να είναι έτοιμοι στον αγώνα με την Καβάλα.

Προτεινόμενα Άρθρα