Δικαίωση Στεφανίδη για την επιταγή Διούδη

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Θυμίζουμε ότι κατά του πρώην Προέδρου της ΠΑΕ είχαν στραφεί οι Διούδης, Κουσίδης, Μπουγαϊδης, Κοτσαρίδης, αλλά και οι μάνατζερ Καρασαββίδης και Τοπίδης

Ζητούσαν με ααφαλιστικά μέτρα την δέσμευση των λογαριασμών του πρώην Προέδρου κατηγορώντας τον για υπεξαίρεση των χρημάτων, αλλά και ότι τους εξαπάτησε με το να μην τους δώσει τα χρήματα που τους οφείλονταν.

Το περασμένο Σεπτέμβριο απορρίφθηκε η αίτηση για προσωρινή διαταγή και σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, απέρριψε και τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Στεφανίδη. 

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ , έχει σημειώσει πως θα καταθέσει μήνυση εναντίον όλων για συκοφαντική δυσφήμιση. Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι και η συγκεκριμένη υπόθεση είχε χρησιμοποιηθεί επικοινωνιακά από συγκεκριμένους κύκλους με στόχο την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων. 

Απλά στον ΑΡΗ έχοντας χάσει το…μέτρο δεν μπορεί κανείς να διαχωρίσει συγκεκριμένες υποθέσεις όπως η παραπάνω με το αποτέλεσμα των χειρισμών ενός παράγοντα σε συγκεκριμένα ζητήματα. Ξεκάθαρα ο Στεφανίδης διέθεσε τα χρήματα από την μεταγρφαή Διούδη σε ανάγκες της ΠΑΕ όπως προκύπτει και από το λογιστήριο της ΠΑΕ και ξεκάθαρα το καλοκαίρι απέτυχε την προσπάθεια που έκανε για την Β εθνική. Στον βωμό όως της λασπολογίας και των προσωπικών συμφερόντων όλα γίνονται…ένα

Προτεινόμενα Άρθρα