Μισή… βελτίωση

από AllAboutARIS

Πως το παιχνίδι του σενεγαλέζου επηρεάζει ολόκληρη τη λειτουργία της ομάδας.

Η παρουσία του Σίντι Σανιά στα 3-4 τελευταία παιχνίδια έχει σαφώς βελτιωθεί όμως πόρρω απέχει από αυτά που μας έδειξε από το περασμένο καλοκαίρι όταν ως πρώτος ξένος πέρασε την πόρτα του Κλεάνθης Βικελίδης, με στόχο να βοηθήσει αρχικά στην Football League πριν παρθεί η απόφαση για τη Γ.

Έχει βελτιώσει αρκετά την ανασταλτική του συμπεριφορά, παίζει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, είναι δυνατός και στις εναέριες μονομαχίες όπου μαζί με τον επίσης καλό στο κομμάτι αυτό του παιχνιδιού, Καλογέρη καθαρίζουν όλες τις φάσεις, έχει μειώσει τα αβίαστα λάθη αλλά υστερεί αρκετά ακόμη στο κομμάτι της προώθησης του παιχνιδιού.

Δεν έχει δηλαδή αυτή την ποιότητα των μεταβιβάσεων την οποία μας έδειξε τους πρώτους μήνες, δεν παίζει κάθετα, έχει… χάσει σε ταχύτητα και δεν απειλεί καθόλου από την πίσω ζώνη, αφού όσα σουτ έχει επιχειρήσει ήταν αποτυχημένα. Η υστέρηση του σενεγαλέζου στο επιθετικό κομμάτι, γίνεται εντονότερη και επηρεάζει τη λειτουργία της ομάδας από το γεγονός ότι ο έτερος κεντρικός μέσος, ο Αλέξανδρος Καλογέρης, έχει πάνω-κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά. Πολύ καλός αμυντικός δηλαδή, αυτό που λέμε «βρώμικη» δουλειά αλλά σε καμία περίπτωση ο παίκτης που θα αναλάβει την προώθηση του παιχνιδιού.  

Προτεινόμενα Άρθρα