Κοντονής και εκκαθάριση

από AllAboutARIS

Γεμάτη η ατζέντα του Κάλας και των επιτελών του ΑΡΗ στην Αθήνα. Ποια είναι τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού Σταύρου Κοντονή θα βρεθεί σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι ο Άλεξ Κάλας συνοδευόμενος από τον αδερφό του και τους νομικούς Χρήστο Γρόλλιο και Βαγγέλη Χατζηιωάννου. Επίσκεψη από την οποία η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος προσδοκά ότι θα βρει ένα ακόμη σύμμαχο στην προσπάθεια που καταβάλει να εφαρμοστούν οι κανονισμοί που θα τον φέρουν την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται στη Football League.

Όχι φυσικά ότι μπορεί ο Υφυπουργός να επιβάλλει τους κανονισμούς στους οποίους… πατάει το δίκαιο αίτημα του AΡΗ να είναι μεταξύ των ομάδων που θα πάρουν την άνοδο εφόσον ΟΦΗ και Νίκη Βόλου διαλέξουν Γ΄ Εθνική είτε απευθείας είτε μέσω μπαράζ. Απλά θα ζητήσουν την τήρηση της νομιμότητας και κυρίως να επέμβει σε περίπτωση που η ΕΠΟ  δεν εφαρμόσει το άρθρο 4 του ΚΑΠ ή επιχειρηθεί μια αναδιάρθρωση που αυτή τη στιγμή δεν προβλέπεται από την προκήρυξη της επόμενης σεζόν.

Το σημαντικό είναι ότι θα δοθεί από τον ίδιο τον Κάλας η δυνατότητα να αναπτύξει στον υφυπουργό το πλάνο που έχει για τον ΑΡΗ, την οικονομική του συνέπεια που επιχειρεί να αλλάξει την εικόνα του συλλόγου αλλά και την προοπτική της επένδυσης για τη νέα χρονιά που θα ωφελήσει συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ατζέντα της σημερινής μέρας είναι γεμάτη αφού εκτός από τον υπουργό η κιτρινόμαυρη αντιπροσωπεία θα βρεθεί και στο υπουργείο Οικονομικών για να συναντηθεί με τον Θεσσαλονικιό αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα τον οποίο θα ενημερώσει για την πορεία της εκκαθάρισης που μετά την υπογραφή του ισολογισμού έναρξης εκκαθάρισης χρειάζεται τώρα την ανακοίνωση από τον Υπουργείο και τη δημοσίευση στο ΦΕΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X