Θέλει να μείνει…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με έναν μόνο ξένο συνεχίζονται οι προπονήσεις

Η αρχή έγινε με τον Σίντι Σανιά, η συνέχεια έγινε με τον Βάσκο Φερνάντεζ και χτες ήταν η σειρά του Πόι. Τρεις από τους τέσσερις ξένους αποχώρησαν από τις προπονήσεις της ομάδας και μόνον ο Αργεντινός έχει εκφράσει την επιθυμία παραμονής του στην ομάδα. 

Οι τρεις αυτές αναχωρήσεις, έχουν αφήσει μοναδικό ξένο αυτή την στιγμή στο ρόστερ τον Γκαέλ Ν’ Λουντούλου. Ο Γάλλος είναι ο μοναδικός που παρέμεινε από όσους βρέθηκαν στο φετινό ρόστερ και συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις, αναμένοντας μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, τις οριστικές εξελίξεις αναφορικά με το θέμα της ανόδου.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε όπως και ο Σανιά στο… μάτι του κυκλώνα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά δεν κράτησε την ίδια στάση με τον Σενεγαλέζο. Παραμένει στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα επιθυμία του είναι αυτό να συνεχιστεί και την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ν’ Λουντούλου είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στον ΑΡΗ αλλά και όσον αφορά την ζωή του στην Θεσσαλονίκη. Σε ανύποπτο χρόνο, έχει εκφράσει προς τους ανθρώπους της ομάδας την πρόθεση του να παραμείνει και την επόμενη σεζόν, εφόσον η ομάδα αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ. Απόφαση όμως που δεν εξαρτάται από τον ίδιο.

Ασχετα με την μέτρια απόδοση του, ο παίκτης έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία και έχει αγωνιστικά προσόντα, τα οποία ενδεχομένως να φανούν χρήσιμα στον ΑΡΗ. Υστερεί όμως στην αγωνιστική πειθαρχία και έδειξε ότι δεν μπήκε στο αγωνιστικό… καλούπι που προσπάθησε να τον βάλει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Αυτός είναι που θα αποφασίσει και για το μέλλον του Γάλλου. Περιμένει όμως πρώτα την οριστικοποίηση της ανόδου και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις όσον αφορά τον παίκτη.

Προτεινόμενα Άρθρα