Περιμένοντας την ΕΠΟ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο πιθανότατα το νέο ραντεβού των δύο πλευρών

Η νέα καθυστέρηση αναφορικά με την άνοδο του ΑΡΗ στην Φούτμπολ Λιγκ, φυσιολογικά προκάλεσαν προβληματισμό στον Ερασιτέχνη. Οχι βέβαια για το αν θα ανέβει η ομάδα, αλλά για το πότε θα επικυρωθεί αυτό.

Στον ΑΣ εκκρεμούν αρκετά ζητήματα και μεταξύ αυτών φυσικά η γενική συνέλευση που θα αφορά μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, αυτή δεν αποκλείεται να γίνει στα τέλη Ιουλίου, κάτι για το οποίο δεν υπάρχει η πολυτέλεια χρόνου. Αυτό ήταν και το θέμα της συζήτησης -μεταξύ άλλων- χτες ανάμεσα στον Τάσο Οικονόμου και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Οι δύο άνδρες κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και συζήτησαν κάτω από τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Για την ώρα δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό, αφού αποφασίστηκε να περιμένουν πρώτα το αυριανό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και τι θα προκύψει ή… δεν θα προκύψει από αυτό, ώστε να κινηθούν αναλόγως. Πως ακριβώς; Αυτό θα αποφασιστεί σε νέα συνάντηση που θα υπάρξει ανάμεσα στις δύο πλευρές, λογικά στα τέλη αυτής της εβδομάδας. Οπως όλα δείχνουν πάντως, η διεξαγωγή μίας ΓΣ μέχρι τα μέσα του Ιουλίου, κερδίζει έδαφος. Τουλάχιστον για την ώρα…

Προτεινόμενα Άρθρα