Τουρκικά ΜΜΕ: «Ευτυχώς δεν έδωσε τα πέναλτι»

από AllAboutARIS

Ο απόηχος της χθεσινής αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ατρόμητο κυριαρχεί στα σημερινά ρεπορτάζ της Τουρκίας και τόσο στα ρεπορτάζ όσο και στην αρθρογραφία υπάρχει η παραδοχή ότι και για τα δύο πέναλτι που διαμαρτύρονται οι Περιστεριώτες είναι καθαρές παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της Fanatic γράφει μεταξύ άλλων στο άρθρο του «Κάποιος να σε “κρατήσει” Κανέρ», εννοώντας το επιπόλαιο παιχνίδι του Κανέρ Γκιονούλ που τράβηξε τον Μαρσελίνιο μέσα στην περιοχή της Φενέρ στο πρώτο ημίχρονο, με τον διαιτητή Ορσάτο να κλείνει τα μάτια στην παράβαση του Τούρκου αριστερού μπακ.

Ο Σέρνταρ Τάτλι στο ίδιο μέσο επικεντρώνεται σε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις τονίζοντας δεν υπήρχε πέναλτι στο 17’, αλλά ότι υπάρχει 100% πέναλτι και δεύτερη κίτρινη στη φάση του 39’ από τον Κανέρ. «Καθαρό πέναλτι» χαρακτηρίζει και τη φάση του 81’ του Ναπολεόνι ενώ «ξεκάθαρο σπρώξιμο» υπάρχει του Φαν Πέρσι στην κεφαλιά του 89’.

Στην κριτική του ματς, ο Κανέρ χαρακτηρίζεται ως απογοητευτικός και ότι η Φενέρ είναι τυχερή που έμεινε με 11 παίκτες στη φάση του 39’ και παράλληλα τονίζεται ότι πρέπει να μην βρεθεί στην ενδεκάδα στο επόμενο ματς.

Ανάλογη θέση με τη «Fanatic» παίρνει και η «Milliyet» έχοντας μάλιστα τίτλο στο κείμενο: «Κανέρ τι έκανες!».

Τέλος, η «Hurriyet» δημοσίευσε την άποψη του Αχμέτ Τσακάρ –πρώην διεθνής Τούρκος ρέφερι που έχει και χρέη τηλεσχολιαστή- που μέσω twitter τόνισε ότι η Φενέρ κέρδισε λόγω διαιτησίας, τονίζοντας ότι ο Φαν Πέρσι κάνει φάουλ στη φάση του γκολ και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, η Φενέρ έχει εκφράσει τον εκνευρισμό για τα αυτά τα σχόλια.

Προτεινόμενα Άρθρα