"Υποχρεωμένοι να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους"

από AllAboutARIS

Ο γνωστός νομικός που εκπροσώπησε την πλευρά του ΑΡΗ τόνισε ότι η προσφυγή στο Διαιτητικο Δικαστήριο αποτελεί υποχρέωση αλλά παράλληλα ξεκαθάρισε ότι τα πράγματα είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του συνδρομητικού καναλιού, ο Σπύρος Χριστοφορίδης τόνισε:

«Πρόκειται για άλλη μία μη αναμενόμενη απόφαση από την συγκεκριμένη επιτροπή. Βγαίνοντας από την αίθουσα, όχι μόνο εγώ, αλλά και οι άλλοι συνάδελφοι που παρασταθήκαμε στην υπόθεση, είχαμε την εντύπωση πως όλα θα πήγαιναν κατ΄ ευχήν. Δυστυχώς, δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, πηγαίνοντας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η προσφυγή στο οποίο ήταν άλλωστε ευθύς εξαρχής η δική μας στόχευση. Προχωράμε, λοιπόν, για το Διαιτητικό, ελπίζοντας στην ανατροπή. Ούτως ή άλλως δεν έχουμε και τίποτ΄ άλλο να κάνουμε. Γνωρίζω πως τα πράγματα είναι, πια, εξαιρετικά δύσκολα, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους».

Για την περίπτωση προσφυγής του ΑΡΗ στο CAS ή στα πολιτικά δικαστήρια: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν τα χρονικά, αλλά και τα οικονομικά περιθώρια για κάτι τέτοιο, δεδομένου πως αυτές οι διαδικασίες προϋποθέτουν χρόνο και χρήμα και στην περίπτωση του ΑΡΗ δεν υπάρχει τίποτα από τα δύο».

Προτεινόμενα Άρθρα