Και στο βάθος… νέα Γενική Συνέλευση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εβδομάδα εξελίξεων αυτή [που ξεκινάει σήμερα

Η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα, επιφυλάσσει αρκετές εξελίξεις στον ΑΡΗ και συγκεκριμένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ παράλληλα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Και αυτό αναμένεται να γίνει με νέα Γενική Συνέλευση.

Μέσα σε διάστημα περίπου 10 ημερών, ο ΑΣ είναι έτοιμος για την διεξαγωγή ακόμη μίας ΓΣ, αναμένει όμως συγκεκριμένες εξελίξεις για να την ορίσει και συγκεκριμένα το Διαιτητικό. Ακόμα δεν ορίστηκε δικάσιμος για την υπόθεση του ΑΡΗ, αν και το πιο πιθανό είναι να εκδικαστεί αύριο. Ακόμα πάντως και αν γίνει την Τετάρτη, λογικά ο Ερασιτέχνης προλαβαίνει να προκηρύξει συνέλευση… εξπρές για την ερχόμενη Παρασκευή, που είναι και η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής της ή αλλιώς την ερχόμενη Δευτέρα, ανάλογα πάντα με τις εξελίξεις. 

Ο λόγος φυσικά που θα γίνει η ΓΣ είναι για την επόμενη μέρα της ομάδας, ανεξαρτήτου κατηγορίας, ειδικά όμως αν αυτή αγωνιστεί τελικά στην Γ΄Εθνική. Εκεί, θα πρέπει να επιλέγει ο άνθρωπος που θα την «τρέξει» και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει παραπάνω από μία ενδιαφερόμενη πλευρά, αφού πέραν της πλευράς Αρβανιτίδη, πλέον υπάρχει στο προσκήνιο και το όνομα του κ. Καρυπίδη, ενώ κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει πιθανή επιστροφή του κ. Κάλας για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Προτεινόμενα Άρθρα