Οι "Ρωμαίοι" δεν ξέχασαν τους δύο αδικοχαμένους οπαδούς τους

Συγκίνηση στο "Olimpico" για τους Στέφανο και Κρίστιαν (pics)

Οι "Ρωμαίοι" δεν ξέχασαν τους δύο αδικοχαμένους οπαδούς τους

Έναν σχεδόν χρόνο από τον άδικο χαμό του Στέφανο Ντε Αμίτσις και του γιου του Κρίστιαν, οι οπαδοί της Ρόμα έδειξαν ότι δεν τους έχουν βγάλει ποτέ από το μυαλό και την καρδιά τους.

Η μοίρα ενίοτε είναι πολύ σκληρή και άδικη για αρκετούς ανθρώπους και αυτό ισχύει και στην περίπτωση Στέφανο Ντε Αμίτσις και του γιου του Κρίστιαν: του 38χρονου πατέρα με τον 7χρονο γιο του, οι οποίοι τη νύχτα μεταξύ της 21ης και της 22ης Οκτωβρίου 2014 και μετά από το Ρόμα-Μπάγερν που είχαν παρακολουθήσει από τις εξέδρες του “Olimpico” είδαν να κόβεται το νήμα της ζωής τους σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Η είδηση του θανάτου τους είχε συγκλονίσει έναν χρόνο πριν σύσσωμη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ρόμα (οι παίκτες είχαν μάλιστα τυπώσει μπλούζες με τη φωτογραφίας του και βγήκαν με αυτές πριν τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Σαμπντόρια) όμως ακόμα και τώρα ουδείς τους έχει ξεχάσει.

Απόδειξη το πανό που κρεμάστηκε στις εξέδρες του “Olimpico”  στο πλαίσιο του αγώνα της Ρόμα με την Εμπολι (3-1) με προσωπογραφία πατέρα και γιου και το μήνυμα “Για να μην ξεχνάει κανείς, Στέφαν και Κρίστιαν” καθώς και το παρατεταμένο χειροκρότημα που ακούστηκε από τους τιφόζι των Ρωμαίων.

«Έδεσαν» δύο κρουαζιερόπλοια στη Θεσσαλονίκη
Προηγούμενο άρθρο «Έδεσαν» δύο κρουαζιερόπλοια στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθρο Τα ζευγάρια των μπαράζ για το Euro
Τα ζευγάρια των μπαράζ για το Euro

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News