Οι 14 μέρες δουλειάς

από AllAboutARIS

Τέρμα οι γιορτές και τα μαζεμένα ρεπό για τους παίκτες του ΑΡΗ που θα κάνουν μια μίνι προετοιμασία ως τον αγώνα με την Κρύα Βρύση.

Με τα αλλεπάλληλα ρεπό αρχικά λόγω Χριστουγέννων και στη συνέχεια για την Πρωτοχρονιά, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ δεν έχουν βρεθεί παρά ελάχιστες φορές στο γήπεδο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους για τον πρώτο γύρο. Από χθες όμως οι γιορτές αποτελούν παρελθόν και οι κίτρινοι μπαίνουν σε… mood πρωταθλήματος, έστω και αν μεσολαβούν δυο εβδομάδες ως το παιχνίδι με την Κρύα Βρύση.

Στο διάστημα των 14 ημερών ο Νίκος Αναστόπουλος θα δουλέψει με τους παίκτες του αυτά που θεωρεί ότι επιδέχονται βελτίωσης ώστε στο δεύτερο μισό, εκτός από τις νίκες να υπάρχει και καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που ξαναζήτησε ο 58χρονος τεχνικός από τους παίκτες είναι σοβαρότητα και να τελειώνουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα με την άνοδο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει άλλωστε είναι οι παίκτες του να παρασυρθούν από την διαφορά στη βαθμολογία και να… χαλαρώσουν. Για αυτό τους ζητάει, ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές, να πάρουν τους πόντους που χρειάζεται και να… κόψουν τον βήχα οποιουδήποτε μπορεί να σκέφτεται ότι μπορεί να απειλήσει.

Προτεινόμενα Άρθρα