Και ο Ανρί «ψηφίζει» Μουρίνιο για τη Γιουνάιτεντ

από AllAboutARIS

Ο θρύλος της Άρσεναλ θεωρεί ότι ο Φαν Χάαλ πρέπει να αποχωρήσει από τους «μπέμπηδες», με τον Πορτογάλο να είναι η ιδανικότερη επιλογή για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Ο Τιερί Ανρί σε συνέντευξή του σε αγγλική εφημερίδα μίλησε για την αγωνιστκή κρίση που περνά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θεωρώντας ότι η διοίκηση της ομάδας πρέπει να απολύσει τον Λουίς Φαν Χάαλ και να προσλάβει στη θέση του τον ελεύθερο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος είναι χωρίς ομάδα από όταν τον αποδέσμευσε η Τσέλσι. Με τους «μπλε», αν και κατέκτησε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, βίωσε ένα από τα χειρόρα ξεκινήματα στην ιστορία τους, κάτι που οδήγησε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στην απομάκρυνσή του.

Ωστόσο, ο θρύλος της Άρσεναλ πιστεύει ότι ο «Special One» είναι το ιδανικό πρόσωπο ώστε η Γιουνάιτεντ να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Συγκεκριμένα, μίλησε στη «Sun» δηλώνοντας: «Παραμένει ένας καταληκτικός προπονητής και η Γιουνάιτεντ επιβάλλεται να κάνει κάτι επειδή δεν υπάρχει πρόοδος με τον Φαν Χάαλ».

Μάλιστα, παρατήρησε πως ο ανταγωνισμός ενδέχεται να αυξηθεί, αν η Μάντσεστερ Σίτι προσλάβει τον Πεπ Γουαρντιόλα και η Τσέλσι τον Σαμπάολι ή τον Σιμεόνε: «Πρέπει να αντιδράσει και η Γιουνάιτεντ».

Προτεινόμενα Άρθρα