Αυτή είναι η καρτέλα Καρυπίδη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σχεδόν μισό εκατομμύριο η επένδυση του Καρυπίδη μέχρι το τέλος του 2015

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον ΑΡΗ ο Θεόδωρος Καρυπίδης και κυρίως σε αυτούς τους πρώτους μήνες παρουσίας του στην ομάδα, αλλά είναι αυτά που έχουν ακουστεί και συνεχίζουν να ακούγονται, σχετικά με τα χρήματα που έχει διαθέσει. Ενα τοπίο που ο Ερασιτέχνης ξεκαθάρισε ο ίδιος, με την έγκριση της καρτέλας του νεαρού επιχειρηματία, στο ΔΣ της περασμένης Δευτέρας.

Το διοικητικό συμβούλιο ανέλυσε προ δύο ημερών στα χρήματα που έχει δαπανήσει ο Καρυπίδης για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το AllAboutARIS καταγράφει και παρουσιάζει τι ακριβώς περιλαμβάνει η καρτέλα του υπευθύνου της ομάδας, από την μέρα που ανέλαβε μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα λοιπόν, ο Καρυπίδης έβαλε στην ομάδα μέχρι τα τέλη του 2015 ένα ποσό κοντά στις 540 χιλιάδες ευρώ. Από τα αυτά, περίπου 60 χιλιάδες ευρώ έχουν κοπεί με παραστατικά της εταιρίας του, για αυτό και ορθώς δεν αναγνωρίζονται από τον Ερασιτέχνη. Κάτι που είχε γίνει και στην περίπτωση Γαλανού κι είχε επισημανθεί από το AllAboutARIS, αλλά τότε διάφορα επιχορηγούμενα φερέφωνα έλεγαν τα δικά τους.

Αλλες περίπου 60 χιλιάδες ευρώ αφορούν έξοδα σχετικά με την εκκαθάριση (περίπου 28.000), την ανακαίνιση στις σουίτες (περίπου 17.000), ταμειακή διευκόλυνση (περίπου 15.000) και λοιπές δαπάνες που δεν συμπεριλαμβάνονται στο αγωνιστικό τμήμα. Ετσι το καθαρό ποσό που μένει, υπολογίζεται κοντά στις 418 χιλιάδες ευρώ.

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου όφειλε στον ΑΣ ένα ποσό της τάξεως 9 χιλιάδων ευρώ, το οποίο και κατέβαλε στις αρχές του νέου έτους, όντας έτσι συνεπής απέναντι στον σύλλογο. Παράλληλα εκκρεμεί καταβολή 3 χιλιάδων ευρώ που αφορούν τα τμήματα υποδομής για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, για το οποίο παραμένει εντός ημερομηνιών.

Βάσει λοιπόν των παραπάνω αριθμών και του διαστήματος μέχρι το τέλος της σεζόν, εύκολα μπορεί να υπολογίσει κάποιος ότι ο Καρυπίδης μέχρι τον Μάιο θα έχει διαθέσει κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ για την ομάδα.

Με αυτά ο Καρυπίδης δείχνει απόλυτα συνεπής σε ότι υποσχέθηκε ως τώρα. Ξέρει όμως και αυτός ότι η πιο μεγάλη ώρα κρίσης θα είναι το μετοχικό κεφαλαιο της νέας ΠΑΕ και φυσικά να παίξει ο ΑΡΗΣ χωρίς πρόβλημα στις επαγγελματικες κατηγορίες.

Προτεινόμενα Άρθρα