Περιμένουν τοποθέτηση

από AllAboutARIS

Οι φίλοι του ΑΡΗ παρακολουθούν τις αλλαγές που συντελούνται στις παράλληλες επιχειρήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη και το αν θα επηρεάσουν ή όχι την ενασχόλησή του με την ομάδα.

Μια αχλή μυστηρίου αναμεμειγμένο με δικαιολογημένη αναμονή για την έκβαση καλύπτει τις κινήσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα ο Θόδωρος Καρυπίδης στις παράλληλες με τον ΑΡΗ επαγγελματικές ενασχολήσεις. Και όπου παράλληλες αναφερόμαστε στη Βέροια και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον κλάδο της λιανικής (βλέπε Σούπερ Μάρκετ).

Υπάρχει αρκετή παραφιλολογία για το αν και πόσο οι εξελίξεις που συντελούνται στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες θα επηρεάσουν τον ΑΡΗ, για τον οποίο έχει δηλώσει δημόσια ότι θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό του πακέτο στη νέα ΠΑΕ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι λύθηκε, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η συμφωνία franchise με τα carrefur Μαρινόπουλος και μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη επιχειρηματική κίνηση του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ στον κλάδο αυτό και τα καταστήματα που κατέχει. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτή την εβδομάδα, ο Καρυπίδης θα τοποθετηθεί μέσω ανακοίνωσης ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξει να καθησυχάσει και τους φίλους του ΑΡΗ στα όσα ακούγονται.   

Παράλληλα όπως αφήνει να εννοηθεί, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για επιστροφή του Αρβανιτίδη στη Βέροια για την οποία θυμίζουμε ότι έχει δεσμευτεί ότι θα αποχωρήσει στα τέλη Φεβρουαρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα