Σόου" Έρος Ραματσότι στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

από AllAboutARIS

Ο Ιταλός τραγουδιστής δεν εκρυψε το θαυμασμό του για το… θαύμα των "μπλαουγκράνα"

Καλλιτεχνική λάμψη είχε η προπόνηση της Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα, καθώς o διάσημος Ιταλός τραγουδιστής Έρος Ραματσότι επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο των Καταλανών (Ciutat Esportiva) όπου είχε τη μοναδική ευκαιριά να δει από κοντά τον Λιονέλ Μέσι και τα άλλα μεγάλα αστέρια της ομάδας του Λουίς Ενρίκε.
Ο 52χρονος Ιταλός τραγουδιστής, ο οποίος την Κυριακή είχε δώσει συναυλία στο Palau Sant Jordi (επόμενος σταθμός στην περιοδεία του το Μπιλμπάο), είχε συνομιλία με τους Μέσι, Ινιέστα, Μπουσκέτς και Λουίς Ενρίκε, ενώ στις δηλώσεις που έκανε δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τη “Μπάρτσα”, αν και ο ίδιος δηλωμένος οπαδός της Γιουβέντους.

“Τρελαίνομαι να τους βλέπω να παίζουν. Η Μπαρτσελόνα είναι η δεύτερη ομάδα μου. Μου αρέσει πολύ το ιταλικό ποδόσφαιρο αλλά η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο. Είναι μία φανταστική ομάδα και πιστεύω ότι το κλειδί των επιτυχιών της είναι η εκπληκτική συνεργασία που έχουν μεταξύ τους”.

Ο Ραματσότι είδε επίσης από κοντά τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ στην προπόνηση ενώ λίγο πριν αποχωρήσει, ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Μέστρε, του έκανε δώρο μία φανέλα της Μπαρτσελόνα με το όνομα του στην πλάτη.

Λέο, σπουδαίος πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο αλλά κυρίως σπουδαίος άνθρωπος” έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Ιταλός καλλιτέχνης, με τον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να γράφει με τη σειρά του: “Είδωλο! Ήταν χαρά μου που σε γνώρισα”.

Προτεινόμενα Άρθρα