«Θέλω να γυρίσω!» (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά την πρώην του ομάδα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιάννης Φυσέκης δεν ήταν το μόνο γνώριμο πρόσωπο χθες, στις κερκίδες του γηπέδου της Αλεξανδρούπολης. Ακόμη ένας φίλος του ΑΡΗ, από τα… πολύ παλιά βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Θράκης και ο λόγος για τον Φρανσίσκο Χαβίτο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ως γνωστόν είναι κάτοικος Κομοτηνής και έτσι ταξίδεψε οικογενειακώς για την Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να δει από κοντά την παλιά του ομάδα και φυσικά τους φίλους που έχει σε αυτήν.

Το AllAboutARIS συνάντησε τον Χαβίτο μετά το τέλος του αγώνα στο «Φώτης Κοσμάς», την ώρα που είχε γίνει αντιληπτός από τους φίλους του ΑΡΗ που βρέθηκαν στο γήπεδο.

«Ηταν ένα παιχνίδι σε δύσκολη έδρα λόγω γηπέδου. Η ομάδα ναι μεν πέτυχε ένα γκολ, αλλά είχε ευκαιρίες για περισσότερα. Σημασία έχει η νίκη», είπε σχετικά με τον αγώνα ο Ισπανός, αναφερόμενος φυσικά και στην  επιθυμία του να επιστρέψει στον ΑΡΗ.

«Το θέλω. Είναι κάτι που έχω πει πολλές φορές. Για διαφορετικούς λόγους τα τελευταία χρόνια, αν και μιλήσαμε, δεν τα βρήκαμε με τον ΑΡΗ. Την επόμενη χρονιά, αν μου γίνει πρόταση και όλα είναι καλά στην ομάδα, θέλω να πιστεύω ότι θα τα βρούμε».

Πρέπει βέβαια να τονίσουμε ότι ναι μεν η επιθυμία του Χαβίτο να επιστρέψει είναι υπαρκτή και δεδομένη, αυτή την στιγμή όμως δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του ΑΡΗ για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Για το μέλλον φυσικά όλα είναι ανοικτά, ειδικά όταν μιλάμε για ΑΡΗ και Χάβιτο, τουλάχιστον όμως για του χρόνου δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Αναστόπουλου.

Προτεινόμενα Άρθρα