«Ελπίζω να μην έχουμε θέμα…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δήλωσε ο Αργεντινός στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα στην πόλη της Θράκης

Ο Μάουρο Πόι μπορεί να μην πραγματοποίησε και την καλύτερη φετινή του εμφάνιση απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ήταν όμως εκείνος που με το γκολ έδωσε στον ΑΡΗ την νίκη.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σχολίασε την εικόνα της ομάδας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται για την άνοδο της ομάδας και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει την νέα σεζόν. 

Για τον αγώνα: «Πήραμε την νίκη, η αλήθεια είναι όμως ότι δεν παίξαμε τόσο καλά.Το γήπεδο ήταν πολύ κακό, παρόλο που απ έξω φαινόταν καλό. Ηταν δύσκολη ημέρα, αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό».

Για την φάση του γκολ και αν κατάλαβε πως έφτασε η μπάλα σε αυτόν: «Ο Κόκε έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ. Μου το είπε μετά το ματς. Εγώ απλά έβαλα το πόδι μου. Αυτό πρόλαβα να κάνω και ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».

Για τα όσα ακούγονται σχετικά με την άνοδο του ΑΡΗ και ενδεχόμενα εμπόδια που μπορεί να βρει μπροστά της ομάδας: «Δεν είναι στο δικό μας χέρι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να παίξουμε και να κερδίσουμε στα παιχνίδια που απομένουν. Θα το δούμε το καλοκαίρι. Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα και ο ΑΡΗΣ να αγωνιστεί κανονικά στην Φούτμπολ Λιγκ».

Για το μέλλον του στον ΑΡΗ: «Δεν μπορούμε να πούμε τώρα κάτι για αυτό. Εξαρτάται τι θα γίνει με την ομάδα. Δεν το σκέφτομαι. Φυσικά και θέλω να παραμείνω στον ΑΡΗ, αλλά τώρα σκέφτομαι μόνο τα επόμενα παιχνίδια. Να κερδίσουμε σε όλα και το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει».

Προτεινόμενα Άρθρα