Βάλτε τέλος στα…παιχνίδια!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Για μία ακόμα φορά είναι ξεκάθαρο ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν επενδύσει πάνω στην αγωνία και την τρέλα του κόσμου του ΑΡΗ.

Η πλάκα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν διοριστεί από την Πολιτεία και πληρώνονται με χρήματα (και) των Αρειανών. Για να μην τρελαίνονται όμως οι φίλοι της ομάδας με κάθε πολιτικάντη που απέτυχε στον πολιτικό στίβο και τώρα προσπαθεί να γίνει γνωστή/ος μέσω του ΑΡΗ τα πράγματα είναι απλά.

Πρώτον: Είναι δεδομένες οι δεσμεύσεις της Πολιτείας και δια στόματος του κ. Κοντονή και του νομικού εκπροσώπου της ΓΓΑ και μέλους της νομοπαρασκευαστικής κ. Αδαμίδη, ότι δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις για ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ ή ο ΟΦΗ. Στην ουσία ότι αυτές οι ομάδες ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ θα πάρουν κανονικά άδεια μέσω του νέου νόμου που θα ψηφιστεί τέλη Μάιου, αρχές Ιουνίου.

 
Δεύτερον: Αν δεν ψηφιστεί για οποιονδήποτε λόγο ο νόμος- που η μόνη περίπτωση σήμερα από ότι φαίνεται είναι να αλλάξει η κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές- τότε να γίνουν πράξεις οι δημόσιες τοποθετήσεις, αλλά και οι δεσμεύσεις με μία τροπολογία που θα κατατεθεί για τις υπό εκκαθάριση ΠΑΕ. Αυτό μπορεί να γίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή σε οποιοδήποτε νομοσχέδιο.

Τρίτον: Αν γίνει κάτι από τα δυο παραπάνω που είναι και τα πλέον πιθανά, καμία Μαρούπα και κανένας Παπαλάκης δεν μπορεί να σταματήσει τον ΑΡΗ. Μια που αναφέρθηκα όμως στην εξαίρετη νομικό κυρία Μαρούπα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τον ΑΡΗ με τρόπο απαράδεκτο, θα ήθελα να σημειώσω το εξής. Η ΕΕΑ είναι μία επιτροπή 7 μελών. Με ποιο δικαίωμα μιλάει εξ ονόματος όλων, όταν μάλιστα δημόσια άλλα μέλη της επιτροπής εκφράζουν διαφορετική άποψη…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Προτεινόμενα Άρθρα