Άρεσαν οι αλλαγές

από AllAboutARIS

Ο Γκαέλ Νλουντούλου ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ, από κοντά ο Ντόγος. Θετικό το ντεμπούτο στην ενδεκάδα για τον Μαζουλουξή.

ΤΖΙΝΑΡ: Εύκολο και σχετικά ξεκούραστο απόγευμα για τον Ισπανό που είχε δουλειά μόνο στο πρώτο 45λεπτο αφού στην επανάληψη το Βυζάντιο ήταν ακίνδυνο.

ΒΟΥΤΣΙΑΣ: Αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ και έκανε ένα πολύ καλό ματς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ανέβηκε πολλές φορές και δημιούργησε πολλά προβλήματα. Σωστός και στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

 
ΜΑΖΟΥΛΟΥΞΗΣ: Ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα για τον νεαρό στόπερ. Με εξαίρεση ένα και μοναδικό λάθος στ πρωτο ημίχρονο το ντεμπούτο του ήταν καλό και με υποσχέσεις. Γρήγορες επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε ενώ έβγαζε σωστά την μπάλα από την άμυνα.

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Είχε δίπλα στον νεαρό Μαζουλουξή και τον ρόλο του… πατέρα. Καλό ματς από τον έμπειρο παίκτη που ήταν αλάνθαστος αμυντικά, παραλίγο να σκοράρει ενώ από δική του σέντρα προήρθε το δεύτερο γκολ.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Αυτή τη φορά αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ και απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο χρήσιμος είναι και πόσες θέσεις μπορεί να καλύψει.

ΡΟΒΑΣ: Ως ο μοναδικός αμυντικός χαφ σήμερα έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Τρέξιμο, πίεση, και σωστό πάσινγκ γκέιμ από τον 32χρονο παίκτη που προσέθεσε μια ακόμη μεστή εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Εξαιρετική η κάθετη πάσα από την οποία ξεκίνησε το πρώτο γκολ του ΑΡΗ.

ΤΑΤΟΣ: Δεν χρειάστηκε να κουραστεί ιδιαίτερα για να δείξει την ποιότητα που ώρες-ώρες τον έκανε να ξεχωρίζει. Μοίρασε το παιχνίδι και είχε κι αυτός μερικές ωραίες στιγμές στο παιχνίδι.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ στο σημερινό παιχνίδι. Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο έκανε τα πάντα και μοίραζε αφειδώς τελικές πάσες όπως στο πρώτο γκολ του Κυβελίδη. Χάρισε μερικές ωραίες στιγμές στο παιχνίδι με τις ενέργειές του και το μόνο που του έλλειψε ήταν να σκοράρει.

ΝΤΟΓΟΣ: Πρώτη φορά βασικός ο 22χρονος πλάγιος χαφ που είχε όρεξη και με το παραπάνω να δείξει πράγματα. Έπαιξε αριστερά και με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα δημιούργησε προβλήματα στον Καζαντζίδη ενώ στο 31΄ θα μπορούσε να σκοράρει κιόλας.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Δυο γκολ για τον φορ του ΑΡΗ που έβγαλε όλο το 90λεπτο. Η κίνηση και το τελείωμά του στο πρώτο γκολ ήταν εξαιρετική ενώ γενικά ταλαιπώρησε την άμυνα του Βυζάντιου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Αγωνίστηκε μετά από καιρό βασικός και είχε κι αυτός τις ευκαιρίες του να χρηστεί σκόρερ.

 
ΑΛΛΑΓΕΣ

 

ΚΟΚΕ: Μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο και είχε μια πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ

 

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Μπήκε στο τέλος και είχε μια ευκαρία από γύρισμα του Ντούνη.

 

ΝΤΟΥΝΗΣ: Η 3η και τελευταία αλλαγή του Αναστόπουλου. Πήρε 2-3 προσπάθειες από τα δεξιά.

 

Προτεινόμενα Άρθρα