«Ενας καταιγιστικός ΑΡΗΣ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής του Βυζαντίου

Εναν καταιγιστικό ΑΡΗ έχει δημιουργήσει ο Νίκος Αναστόπουλος, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ιωαννίδης στην συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Βυζαντίου έπλεξε το εγκώμιο των «κίτρινων» και μεταξύ άλλων τους ευχήθηκε καλή πορεία στην Φούτμπολ Λιγκ. 

«Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι σήμερα. Γνωρίζαμε τον αντίοαλο. Τα λόγια είναι περιττά. Ο ΑΡΗΣ ήταν καταιγιστικός και η νίκη του είναι δίκαιη. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εμφάνιση της στο πρώτο μέρος. Κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ.

Το πρόβλημα της ομάδας μας, από τον Δεκέμβριο και μετά, φάνηκε και σήμερα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν βοήθειες από τον πάγκο. Δεν ενισχύθηκε η ομάδα και αποδυναμωθήκαμε από τον Γενάρη και μετά. Εύχομαι στον ΑΡΗ καλό πρωτάθλημα στην Β’ Εθνική. Τα εύσημα σε όλους. Σε διοίκηση, κόσμο και δημοσιογράφους για την ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο. Συγχαρητήρια και στον κύριο Αναστόπουλο. Εχει δημιουργήσει έναν καταιγιστικό ΑΡΗ», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Καβαλιωτών.

Προτεινόμενα Άρθρα