Εγινε η… αυτοψία στην Πολωνία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιστρέφει μέχρι την Πέμπτη και ενημερώνει τον Αναστόπουλο

Σε πλήρη εφαρμογή έχει μπει από στον ΑΡΗ η αναζήτηση για το αθλητικό κέντρο στο οποίο η ομάδα θα πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Ανδρέας Σκέντζος αναχώρησε χθες για το εξωτερικό προκειμένου να εξετάσει κάποιες περιπτώσεις που βρίσκονται στην λίστα του Νίκου Αναστόπουλου, με πρώτο σταθμό την Πολωνία. Ο άμεσος συνεργάτης του «Αναστό» επισκέφθηκε στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας το Ρεμές και το Γκρότσλιν, με το δεύτερο να αφήνει και τις καλύτερες εντυπώσεις. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεται μία ομάδα για την προετοιμασία της. Κάτι που μόνο τυχαίο δεν ειναι, αφού αποτελεί το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Πολωνίας. 

Οσον αφορά το Ρεμές που βρίσκεται στην Οπαλένιτσα, διαθέτει επίσης πολύ καλές εγκαταστάσεις. Η περίπτωση του όμως πολύ δύσκολα θα προχωρήσει, αφού δεν είναι διαθέσιμο για τις ημερομηνίες που ψάχνει ο ΑΡΗΣ, δηλαδή από τα τέλη Ιουλίου μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. 

Ο Σκέντζος σήμερα θα αναχωρήσει για την Ιταλία προκειμένου να «τσεκάρει» ακόμη ένα αθλητικό κέντρο στην περιοχή της Ούμπρια και το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχει επιστρέψει για να παραδώσει την έκθεση του στον Νίκο Αναστόπουλο.

Προτεινόμενα Άρθρα