"Χωρίς χρέη η επιστροφή των ομάδων μέχρι φέτος"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Στην έκδοση ανακοίνωσης, με την οποία κάνει γνωστή την γνωμοδότηση της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, αυτή θα ξεκινήσει απαλλαγμένη από τα όποια χρέη του παρελθόντος προέβη η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.

Στην έκδοση ανακοίνωσης, με την οποία κάνει γνωστή την γνωμοδότηση της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, αυτή θα ξεκινήσει απαλλαγμένη από τα όποια χρέη του παρελθόντος προέβη η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό φυσικά απασχολεί και τον ΑΡΗ που μάλιστα είναι και ένα χρόνο μπροστα από τον Βόλο. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει σημειώσει ότι ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί απαλλαγμένος από τα χρέη στην Β εθνική και με βάση αυτή την γνωμοδότηση φαίνεται να ξεπερνιέται ένας ακόμα σκόπελος. Φυσικά σε πολλές περιπτώσεις είδαμε άλλα να ισχύυν για άλλες ομάδες και άλλες για τον ΑΡΗ, αλλά στην συγκεκριμένη προφανώς επειδή υπάρχουν μαζί με τον ΑΡΗ και οι ΟΦΗ, Εργοτέλης, Ολ. Βόλου, δεν αναμένεται να προκύψει πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τον Ολυμπιακό Βόλου σηματοδοτεί η σημερινή γνωμοδότηση της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία η ομάδα μας, εφόσον καταφέρει και κερδίσει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, μπορεί να ιδρύσει νέα ΠΑΕ απαλλαγμένη από τα χρέη του παρελθόντος.

Είναι μια μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου και κυρίως για το μέλλον του συλλόγου. Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοικούσας επιτροπής, σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο, αλλά και τη διοικούσα επιτροπή του Εργοτέλη, πετύχαμε αυτή τη σημαντική απόφαση, που μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς, προκειμένου να εργαστούμε με μεγαλύτερο πάθος, με στόχο να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου στη κατηγορία που ανήκει».

Προτεινόμενα Άρθρα