Καμία επαφή Αναστόπουλου με παίκτες

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Αναστόπουλος παρά την φημολογία που αναπτύχθηκε δεν μίλησε με κανένα ποδοσφαιριστή πλην του Σιδεράκη με τον οποίο υπήρξε λύση της συνεργασίας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος βρέθηκε το τελευταίο 48ωρο στην Θεσσαλονίκη είχε διάφορες επαφές με τους ιθύνοντες του ΑΡΗ, αλλά και τον Γάλλο Ντισό, συζήτησε για θέματα της προετοιμασίας, ενημερώθηκε για την καθυστέρηση, αλλά και την υπόσχεση για διευθέτηση των οφειλών προς τους παίκτες (τους οφείλονται τα χρήματα των τελευταιων μηνών για φέτος) και επέστρεψε στην Αθήνα.

Ο Αναστόπουλος παρά την φημολογία που αναπτύχθηκε δεν μίλησε με κανένα ποδοσφαιριστή πλην του Σιδεράκη με τον οποίο υπήρξε λύση της συνεργασίας. Θέλει πρώτα να διευθετηθεί το θέμα των τελευταίων οφειλών και παράλληλα την άλλη εβδομάδα να τελειώσει θετικά το θέμα της κάλυψης του ΜΚ από τον κ. Καρυπίδη και στην συνέχεια θα επικοινωνήσει με τους παίκτες για να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του ΑΡΗ δεν είχε επικοινωνία ούτε με ορισμένους εκ των παικτών που έλαβαν ορισμένα από τα χρήματα που τους οφείλονταν όπως ο Κόκε και ο Τάτος. Τόσο ο ίδιος ο τεχνικός του ΑΡΗ , όσο και ο επίσημος ΑΡΗΣ διαψεύδουν ότι υπήρξε οποιαδήποτε επικοινωνία με τους παίκτες καθώς είναι αρχή του Αναστόπουλου πρώτα να ρυθμιστούν όλα όσα έχουν να κάνουν με την Γ εθνική και στην συνέχεια να μπει στην διαδικασία είτε αποδεσμεύσεων, είτε ανανεώσεων με τον αστερίσκο ότι αυτό συνέβη μόνο με τον Σιδεράκη που ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Προτεινόμενα Άρθρα