Φιλικό σαν να λέμε… ντέρμπι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μετράει δυνάμεις απέναντι στους «πράσινους» η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου

Τα φιλικά… ντέρμπι επιστρέφουν για τον ΑΡΗ, ο οποίος μετά την ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4), στις 20:00. 

Στο τελευταίο πιθανότατα δυνατό τους φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οι «κιτρινόμαυροι» θα μετρήσουν ξανά τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό και… ευρωπαίο αντίπαλο, αφού οι «πράσινοι» αγωνίζονται στους ομίλους του Γιυρόπα Λιγκ. 

Οπως στα προηγούμενα φιλικά, έτσι και απόψε ο Νίκος Αναστόπουλος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, πλην των ανέτοιμων Καράμπελα, Μπαργκάν και Χαρτιωνίδη που θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα πριν φορέσουν την φανέλα του ΑΡΗ. 

Στον Παναθηναϊκό από την άλλη, την αποστολή που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη απαρτίζουν οι Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Ζέκα, Στάικος, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρέις, Λεντέσμα, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης και Αγγελόπουλος. Απόντες είναι οι διεθνείς Μπεργκ, Γουακάσο, , Λουντ, Χουλτ, Κουλιμπαλί και Εμποκού, όπως και οι Μπουμάλ, Τελάντερ που παρέμειναν στην Αθήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα