«Πολλά τα συναισθήματα μου για τον ΑΡΗ…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο 23χρονος στόπερ μίλησε για τον ΑΡΗ και την δική του ομάδα, μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης

Ο Μαυρούδης Μπουγαΐδης μπορεί να μην αγωνίζεται πλέον στον ΑΡΗ, πάντα θυμάται όμως με αγάπη την πρώην του ομάδα και έχει έναν καλό λόγο για αυτήν.

Μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού, ο 23χρονος στόπερ σχολίασε την εικόνα των «κιτρινόμαυρων», όπως και της δικής του ομάδας. «Και οι δύο δείξαμε ότι έχουμε βρει έναν ρυθμό. Οποιος και να κέρδιζε, νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Περιμένουμε πώς και πώς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να μπούμε σε έναν ρυθμό», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μπουγαΐδης, ο οποίος δεν λησμόνησε να αναφερθεί στα συναισθήματα του για τον ΑΡΗ και στον… αδελφό του, Σωκράτη Διούδη.

«Όποτε αντιμετωπίζω τον ΑΡΗ ή έχω βρεθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, έχω πολλά συναισθήματα, κυρίως δύσκολα. Το πιο γνώριμο πρόσωπο είναι σαφώς ο Σωκράτης (σ.σ. Ο Διούδης) τον οποίο έχω σαν αδερφό μου. Μεγαλώσαμε μαζί και ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η φανέλα.

Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Πανθρακικό και οι άνθρωποι εδώ μου έχουν δείξει εμπιστοσύνη. Ο ΑΡΗΣ είναι μία ομάδα με ισχυρές προσωπικότητες».

Οπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε και για το παιχνίδι στον Πλατανιά προ διετίας, όπου η εικόνα του να δακρύζει από εκνευρισμό, παραμένει στην μνήμη των φίλων του ΑΡΗ. «Αυτά τα συναισθήματα δεν μπορείς να τα περιγράψεις μετά από χρόνια. Πρέπει να το ζήσεις, να το νιώσεις εκείνη τη στιγμή. Τα δάκρυα δεν ήταν λύπης, αλλά κυρίως νεύρων λόγω της αδικίας που είχαμε βιώσει».

Προτεινόμενα Άρθρα