Ανάβει πράσινο το ΓΕΜΗ

από AllAboutARIS

Με τη βούλα αλλά και δικαίωμα υπογραφής από αύριο η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπό τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ανοίγει άμεσα και ο λογαριασμός της ΑΜΚ.

Το ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) βάζει αύριο τον επίλογο στο θέμα της ίδρυσης της νέας ΠΑΕ ΑΡΗΣ, διαδικασία που ξεκίνησε από τις αρχές του καλοκαιριού και… πασπαλίστηκε από αρκετή παραφιλολογία για το αν θα υπάρξει αίσια έκβαση.

Το ΓΕΜΗ έχοντας πάρει το διαβιβαστικό από την ΕΕΑ για το νέο μετοχολόγιο με μεγαλομέτοχο κατά 89.88% την Ειρήνη Καρυπίδου, έλαβε σήμερα τα τελευταια έγγραφα και θα προχωρήσει αύριο στην δημοσίευση της νέας διοίκησης της εταιρίας με Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο τον Θόδωρο Καρυπίδη και μεγαλομέτοχο την αδερφή του, της οποίας το πόθεν έσχες είχε ελέγξει στην προηγούμενη συνεδρίασή της η ΕΕΑ ανάβοντυασς το πράσινο φως.

Από αύριο πλέον η νέα διοίκηση και η νέα ΠΑΕ μπορούν να λειτουργούν κανονικά, οι υπογραφές να… πέφτουν από τον ίδιο τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Σίμο Ορφανίδη που επίσης έχει δικαίωμα υπογραφής.

Παράλληλα με την σημερινή εξέλιξη ανοίγει και ο λογαριασμός της ΑΜΚ και η νέα διοίκηση μπορεί να διαχειριστεί το εναπομείναν ποσό (έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη κάποια χρήματα από το 1,08) για τις ανάγκες της ομάδας.

Τελευταία πράξη του… έργου θα είναι το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Football League στην συνεδρίαση της Πέμπτης στην οποία θα εξεταστούν οι φάκελοι όλων των ομάδων της Football League.

Προτεινόμενα Άρθρα