«Δεν μπορεί να γίνει διάδοχός μου ο Νεϊμάρ»

από AllAboutARIS

«Οι κορυφαίοι ήταν πάντα οι Πελέ και Μαραντόνα»

«Θα παίξω έναν ακόμα χρόνο, όμως δεν ξέρω το που. Θα δούμε» είπε στην Corriere dello Sport ο μάγος της μπάλας, ο οποίος… πυροβόλησε με ατάκες.

«Η Νάπολι; Φοβάμαι ότι είμαι λίγο μεγάλος για την Serie A. Ομως είναι τιμή για τον καθένα ακόμα και να υπάρχει σαν σενάριο. Ο Τότι παίζει και είναι 40 ετών; Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας. Οι κορυφαίοι ήταν πάντα οι Πελέ και Μαραντόνα και τους θαυμάζω. Γιατί κάποιοι παίκτες όπως εγώ και ο Ντελ Πιέρο παίζουν μέχρι τα 40; Επειδή παίκτες σαν κι εμάς βγαίνουν μία φορά κάθε 50 χρόνια. Είναι φυσιολογικό να παίζουμε μέχρι αυτή την ηλικία.

«Ο Ροναλντίνιο προπονητής; Δεν νομίζω, δεν είναι αυτό το πεδίο στο οποίο νιώθω άνετα. Δεν μου αρέσει να βλέπω καν 90 λεπτά αγώνα στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να το κάνω. Προτιμώ τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ. Υπάρχουν ήδη προπονητές παγκόσμιας κλάσης, ένας από αυτούς είναι ο Λουίς Ενρίκε. Ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται να γίνει ο διάδοχός μου. Είναι ένας άτομο και ένας αθλητής που αγαπώ. Επόμενος στόχος του πρέπει να είναι το να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, είναι ήδη ο καλύτερος Βραζιλιάνος. Πιστεύω η νέα Σελεσάο θα χτιστεί γύρω του».

Προτεινόμενα Άρθρα