«Μας έχει αποσυντονίσει η αναβολή»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του 26χρονου φουλ μπακ μετά το φιλικό με τον Πανθρακικό

Επηρεασμένος και εμφανώς αποσυντονισμένος από την αναβολή του πρωταθλήματος είναι ο ΑΡΗΣ, σύμφωνα με τον Πασχάλη Βουτσιά. 

Ο 26χρονος φουλ μπακ, σε δηλώσεις του μετά το φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Πανθρακικό, αναφέρθηκε στην γενικότερη εικόνα της ομάδας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα.

Για την γενικότερη εικόνα του ΑΡΗ: «Αυτή η αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος, έχει αποσυντονίσει την ομάδα. Μας κάνει κακό όλη αυτή η κατάσταση. Είμαι όμως απολύτως βέβαιος ότι με την έναρξη των επίσημων αγώνων, θα είμαστε έτοιμοι. Πολύ δύσκολα θα χάσουμε φέτος βαθμούς, ειδικά στην έδρα μας. Ολες οι ομάδες θα έρχονται για να κλείνονται μέσα στην μικρή περιοχή τους, όπως είδαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στα τελευταία λεπτά. Θέλει βέβαια και λίγο τύχη. Η ομάδα έχει την ικανότητα να ξεπεράσει και την κακοτυχία».

Για τη Football League, τις παγίδες που έχει και τις διαφορές των φιλικών με τα επίσημα: «Θα υπάρχει σίγουρα περισσότερη σκοπιμότητα, ειδικά εκτός έδρας. Θα αντιμετωπίσουμε καθυστερήσεις με τη μπάλα, φωνές ή και χτυπήματα εκτός φάσης. Οπως είπα όμως, η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλα».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια λόγω των εμβόλιμων αγωνιστικών και το βάθος του πάγκου: «Ο κ. Καρυπίδης και ο κ. Αναστόπουλος φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα τέτοιο ρόστερ, ώστε να ανταποκριθεί στα συνεχόμενα παιχνίδια και φυσικά να κάνει το ίδιο στο Κύπελλο. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας… Και σε αυτόν τον θεσμό, η ομάδα πρέπει να κάνει μία καλή πορεία. ΑΡΗΣ είμαστε. Πολλοί παίκτες, μπορούν να αγωνιστούν σε πολλές θέσεις. Αυτό λύνει τα χέρια του προπονητή και θα του δώσει πολλές επιλογές μέσα στη χρονιά»

Προτεινόμενα Άρθρα