Πεντάστερος

από AllAboutARIS

Καταιγιστικός ο ΑΡΗΣ στο τελευταίο τέταρτο, με πρωταγωνιστές Μπαργκάν, Τάτο, και καλή εμφάνιση από το σύνολο των παικτών.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Το πιο ξεκούραστο απόγευμα για τον τερματοφύλακα του ΑΡΗ του οποίου η μοναδική συμμετοχή στο ματς ήταν οι επιστροφές της μπάλας από τους συμπαίκτες του.

ΝΕΤΟ: Στη φυσική του θέση ο βραζιλιάνος, στο δεξί άκρο έκανε ένα πολύ σοβαρό ματς, απόσταγμα εμπειρίας και ποιότητας. Κανένα πρόβλημα ανασταλτικά, σωστή προώθηση του παιχνιδιού όποτε ανέβηκε.   

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Εξουδετέρωσε τον γρήγορο Φράγκο στις ελάχιστες φορές που ο αξτρέμ της Καλοννής βρήκε χώρους. Για ένα διάστημα έπαιξε και στόπερ στο πρώτο ημίχρονο. Αρκετά τα ανεβάσματά του στην επανάληψη και… ξυραφιές οι σέντρες του.

 
ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Κέρδισε όλες τις μονομαχίες από τον Μπουρντουζάν τον οποίο εξαφάνισε κυριολεκτικά. Πάντα πρώτος στην μπάλα, είτε χαμηλά είτε στον αέρα. Πολύ καλή εμφάνιση.  

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Ξεκίνησε στόπερ και κάποια στιγμή ο Αναστόπουλος τον τοποθέτησε αριστερό μπακ. Όπου και αν έπαιξε, μόνο με την εμπειρία του έβγαλε ένα άνετο 90λεπτο ενώ έσωσε τον ΑΡΗ στη μοναδική φάση της Καλλονής.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Σε ρόλο εξαριού ο έλληνας χαφ, που είχε ένα πολυσύνθετο ρόλο στο γήπεδο, αφενός να παίρνει την πρώτη μπάλα και αφετέρου να λειτουργεί ως ανάχωμα στις λίγες φορές που η Καλλονή βγήκε στην κόντρα. Ανταπεξήλθε στα καθήκοντά του με πολύ τρέξιμο, σωστές σε γενικές γραμμές πάσες. Θυσίασε σήμερα τις επιθετικές του αρετές.

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Επέστρεψε από τον τραυματισμό του πολύ ορεξάτος. Πήρε πολλές μπάλες, έβγαλες συνεργασίες, σούταρε όποτε έβρισκε χώρους, είχε δοκάρι και έδειξε ότι είναι ένας παίκτης που ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ χρήσιμος.  

ΤΑΤΟΣ: Με τον Ντάλλα να τον ακολουθεί σε κάθε σπιθαμή του γηπέδου, ο αρχηγός του ΑΡΗ δεν βρήκε πολλούς χώρους αλλά αυτός δεν τον εμπόδισε να διώξει το άγχος με το 2-0 ενώ έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με το ωραίο φάουλ στο 5-0.    

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Μέτριο ματς από τον σέρβο που δεν του έλειψε η διάθεση όχι όμως και η καλή τελική προσπάθεια στις φάσεις που βρέθηκε σε καλή θέση.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Με κεκτημένη ταχύτητα από την εμφάνισή του στον αγώνα κυπέλλου, ο Μπαργκάν ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια μόνιμη απειλή, σουτάροντας συνεχώς και θα ήταν κρίμα και άδικο να μην βάλει το όνομά του μεταξύ των σκόρερ. Το ζητούμενο για τον ταλαντούχο Μπαργκάν είναι η διάρκεια.   

ΙΛΙΤΣ:Ο σέρβος έπαιξε σέντερ φορ σήμερα, αλλά είναι φανερό ‘ότι δεν μπορεί να… γεμίσει την περιοχή αφού και πάλι κινήθηκε περιφερειακά. Ηταν όμως και πολύ άτυχος αφού ειδικά στη φάση του 48΄ χάνει από τις ευκαιρίες που δεν χάνονται.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε ορεξάτος και βοήθησε στο καλό τελευταίο 20λεπτο του ΑΡΗ, χάνοντας πάντως την ευκαιρία να χρηστεί και αυτός σκόρερ. Από δική του κεφαλιά σκόραρε ο Καπνίδης.

ΡΟΒΑΣ: Μπήκε ακριβώς πριν γίνει το 2-0 όταν ο Αναστόπουλος ήθελε να προσθέσει ένα δεύτερο αμυντικό μέσο με το εύθραστο 1-0 να παραμένει.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Μπήκε αντί του Ίλιτς και κατάφερε να πετύχει και πάλι γκολ στη μοναδική ευκαιρία που βρήκε.

Προτεινόμενα Άρθρα