Δεν αλλάζουν πολλά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο θέσεις ανοικτές στην ενδεκάδα, βάσει των όσων δοκίμασε χθες

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα με την Καλλιθέα κύλησε χωρίς προβλήματα για τον Νίκο Αναστόπουλο. Υπάρχει βέβαια η απουσία του… αδειούχου Νέτο, που όμως δεν επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα πλάνα ενδεκάδας του 58χρονου τεχνικού.

Βάσει λογικής αλλά και των χθεσινών δοκιμών, ο κόουτς του ΑΡΗ δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι σε σχέση με την ενδεκάδα που «κατέβασε» κόντρα στα Χανιά. Εκτός από δύο θέσεις που φαίνεται ότι ακόμα «παίζονται».

Η μία είναι εκείνη του δεξιού εξτρέμ, όπου χθες δοκιμάστηκε ο Ντούνης. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ήταν στους… βασικούς του «διπλού» και μαζί με τον Μιλούνοβιτς φαίνεται ότι διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Επίσης, εκεί όπου ίσως να υπάρξει αλλαγή είναι στον χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου ο Αναστόπουλος δοκίμασε χθες το δίδυμο Παυλίδη-Ανάκογλου. Αυτοί οι δύο είναι που έχουν και το προβάδισμα. Επειδή όμως πρόκειται για έναν εκτός έδρας αγώνα και με την ομάδα μεσοαμυντικά να είναι σε… κακό φεγγάρι, δεν αποκλείεται ο Ρόβας να πάρει φανέλα βασικού και να ενισχύσει ανασταλτικά το κέντρο.

Οσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, Τζανακάκης και Καράμπελας θα είναι οι δύο μπακ, με τους Ραούλ Μπράβο-Ιντζίδη στο κέντρο της άμυνας και τον Διούδη στο τέρμα. Ο Μπαργκάν θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Ιλιτς στην κορυφή της επίθεσης και τον Τάτο λίγο πιο πίσω.

Προτεινόμενα Άρθρα