Θύμισε… Ντούνη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ανοιξε λογαριασμό και ο Ντούνης στη φετινή σεζόν

Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος παίκτης του ΑΡΗ από το χθεσινό παιχνίδι, ,για τον οποίο θα πούμε ότι δεν τα πήγε καλά. Ολοι ήταν σοβαροί, όλοι βοήθησαν. Την παράσταση όμως έκλεψε ο Μάρκος Ντούνης! 

Ο 24χρονος εξτρέμ άνοιξε λογαριασμό στη φετινή σεζόν με… ηχηρό τρόπο. Πέτυχε δύο γκολ και γενικά είχε πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι. Η καλύτερη του εμφάνιση δίχως αμφιβολία για φέτος, σε μία χρονιά που μέχρι χθες δεν κυλούσε καλά για τον ίδιο. 

Ο Ντούνης ήταν φανερό ότι «ψαχνόταν», με εξαίρεση ένα-δύο παιχνίδια. Παρόλα αυτά ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχασε την πίστη του στον παίκτη. Δεν είναι τυχαίο ότι τον έχει ξεκινήσει βασικό στα τελευταία δύο παιχνίδια και τη δικαίωση να έρχεται χθες κόντρα στον Πανσερραϊκό. 

Ο Ντούνης θύμισε… Ντούνη. Για να είμαστε πιο ακριβείς, θύμισε τον παίκτη των 10 γκολ της περσινής σεζόν. Ο εξτρέμ που θα συγκλίνει στον άξονα και να πατήσει περιοχή αποτελεσματικά. Οπως έκανε και χθες με τα δύο γκολ που πέτυχε… ντυμένος σαν φορ. Μένει φυσικά να δούμε αν η συνέχεια θα είναι ανάλογη… 

Προτεινόμενα Άρθρα