«Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Το ψυχολογικό κομμάτι, είναι ξεκάθαρα με το μέρος μας »

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό παιχνίδι με τον ΑΡΗ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο που παραχώρησε συνέντευξη στο sdna.gr και μίλησε για το σημερινό παιχνίδι της Ριζούπολης. 

Για τον αν έχει ιδιαιτερότητα το ματς κόντρα στον Άρη για τον ίδιο

«Όταν εχεις φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλα τα τμήματα υποδομής για 14 χρόνια,αυτό σημαίνει πως έχεις ζήσει έντονα ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη. Σήμερα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και τιμώντας την συνεργασία με την ομάδα μου, τον Απόλλων Σμύρνης, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η νίκη στον αγώνα,όπως κάθε Κυριακή,σε κάθε ματς».

Για το… άρωμα Superleague στην αναμέτρηση

«Και οι δύο είναι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Ανήκουν στην Superleague και διεκδικούν το εισιτήριο της επιστροφής τους. Θεωρώ πως θα γίνει ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης».

Για το που θα κριθεί ο αγώνας

«Το ψυχολογικό κομμάτι είναι ξεκάθαρα με το μέρος μας και είναι κάτι που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην B’ Εθνική. Είμαστε αήττητοι και ερχόμαστε από τρεις σερί νίκες. Όσα χρόνια αγωνίζομαι σε αυτήν την κατηγορία ξέρω ότι η ομάδα που ξεφεύγει από την αρχή είναι αυτή που θα πάρει την άνοδο».

Για τον αν η κούραση του Άρη από τα ματς Κυπέλλου και το ντέρμπι με την Λαμία δίνει πλεονέκτημα στον Απόλλωνα

«Δεν θεωρώ ότι παίζει κάποιο ρόλο. Όλοι οι παίκτες του Άρη είναι έμπειροι, υψηλού επιπέδου και έχουν πολλές παραστάσεις. Ξέρουν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Δεν θεωρώ ότι έχουμε πλεονέκτημα λόγω κούρασης. Αυτές οι αναμετρήσεις κρίνονται στην εικόνα που θα έχει η ομάδα την ημέρα του αγώνα, αλλά και την ψυχολογία».

Η άποψή του περί απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών του Άρη

«Ο ποδοσφαιριστής νιώθει πολύ καλύτερα όταν τα γήπεδα είναι γεμάτα, είναι σαν να έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Η ατμόσφαιρα στις εξέδρες δίνει το κάτι παραπάνω στους παίκτες. Αυτή πιστεύω ότι είναι η διαφορά ανάμεσα σε Superleague και Football League, το ότι υπάρχουν καλύτερα γήπεδα με περισσότερο κόσμο».

Πολλοί λένε ότι πρόκειται για «τελικό», συμφωνείς;

«Ούτε ντέρμπι ανόδου, ούτε τελικός. Για εμάς είναι ένα ματς πολύ κρίσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το κοιτάμε όπως όλα τα άλλα. Σίγουρα είναι μια αναμέτρηση με πολλές ιδιαιτερότητες. Αυτό που μας νοιάζει είναι να πάρουμε το «τρίποντο», που θα μας φέρει πιο κοντά στην άνοδο. Όπως αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια, έτσι θα αντιμετωπίσουμε και αυτό».

Για τον Άκη Μάντζιο

«Χαίρομαι που συνεργάζομαι ξανά μαζί του. Τον γνωρίζω από την κοινή μας θητεία στην Κέρκυρα για το πρωτάθλημα της Superleague. Ειναι καλός και έμπειρος προπονητής».

Για τον ορισμό του Σταύρου Μάνταλου στον αγώνα

«Έγινε μια επιλογή με σκοπό να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από διαιτητική άποψη. Θεωρώ δεδομένο μέσα μου ότι η διαιτησία θα είναι 50%-50%. Είναι καλός διαιτητής και έμπειρος να διαχειριστεί ένα τέτοιο παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα