Πάλι τα ίδια ο Αναστόπουλος…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πίσω από τη δικαιολογία του 2ου γύρου κρύφτηκε πάλι ο κόουτς του ΑΡΗ

Σε σύγχυση εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κάκιστη εικόνα της ομάδας του.

Ο 59χρονος τεχνικός έκανε λόγο για έναν επιθετικό ΑΡΗ στο δεύτερο μέρος, ενώ πάλι χρησιμοποίησε τη δικαιολογία των πολλών αγώνων που έχει μπροστά της η ομάδα. 

Για τον αγώνα: «Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Μας έφερε πίσω. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να… καθαρίσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ήμασταν φουλ επιθετικοί, είχαμε την κατοχή αλλά δεν δημιουργήσαμε φάσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Συνεχίζουμε. Ο 1ος γύρος τελείωσε. Εχουμε μείνει πίσω και είναι μία πραγματικότητα. Εχουμε όμως αρκετά παιχνίδια ακόμα και δεν θα παραδώσουμε τα όπλα. Από εκεί και πέρα, θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία. Αντιμετωπίσαμε μία μαχητική ομάδα, που παρουσίασε στοιχεία τα οποία δεν είχε σε άλλα παιχνίδια με τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο».

Για το σχόλιο του αναφορικά με τη Σπάρτη: «Εγώ έτσι το είδα. Δεν αποτελεί καμία αιχμή».

Για την τέταρτη σερί απώλεια του ΑΡΗ και τι φταίει: «Στο πρώτο μέρος είχαμε τις φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε. Στο δεύτερο κλείστηκαν οι χώροι και δεν υπήρξαν φάσεις».

Για τη στήριξη του Καρυπίδη στο πρόσωπο του και αν περνάει κάτι άλλο από το μυαλό του: «Εγώ ήρθα για να μιλήσω για το ματς. Οχι για άλλα θέματα…».

Για την εικόνα της ομάδας: «Είμαστε πολύ καλύτεροι και από τον Απόλλωνα και τον Αγροτικό. Η ουσία όμως είναι η θέση μας στη βαθμολογία».

Για την επιθυμία του κόσμου να αποχωρήσει: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κάθε ανθρώπου. Θα μιλήσουμε για μπάλα ή για το τί λέει ο κόσμος;».

Προτεινόμενα Άρθρα