«Μόνο επιτυχίες αρμόζουν στον ΑΡΗ μας!»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο τεχνικός της Εθνικής Αιγύπτου και ο άμεσος συνεργάτης του, μιλούν στο AllAboutARIS από το Τόνγκο όπου και βρίσκονται για φιλικό

Έκτορ Κούπερ. Ένα όνομα, μία ιστορία και ίσως ο κορυφαίος τεχνικός που κάθισε ποτέ στον πάγκο του ΑΡΗ. Οχι όσο θα μπορούσε ή θα ήθελε αλλά πρόλαβε να «δεθεί» με την ομάδα. 

Ο Αργεντινός τεχνικός και ο άμεσος του συνεργάτης, Αντώνης Σαριόγλου, βρίσκονται με την Εθνική Αιγύπτου εν όψει του φιλικού με το Τόνγκο σε λίγες ημέρες. Παρόλα αυτά, αν και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, έστειλαν τις δικές του ευχές για τα σημερινά γενέθλια του ΑΡΗ μιλώντας στο AllAboutARIS. 

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά στον ΑΡΗ! Στέλνω την πιο θερμή αγκαλιά μου σε όλο τον κόσμο της ομάδας και μακάρι να επιστρέψουμε σύντομα στις επιτυχίες. Μόνο αυτές αρμόζουν στον ΑΡΗ μας!», είπε αρχικά ο Κούπερ στο AllAboutARIS, αναφερόμενος στον ΑΡΗ, δείχνοντας ότι νιώθει κομμάτι του συλλόγου. 

«Προσπαθώ πάντα να παρακολουθώ της εξελίξεις και στεναχωριέμαι για το σημείο που έφτασε η ομάδα. Είναι κάτι που δεν αξίζει να το περνούν οι υπέροχοι οπαδοί μας. Στη μνήμη μου έχω κρατήσει μόνο τις όμορφες στιγμές. Αυτές πάντα θα με δένουν με τον σύλλογο και ειλικρινά εύχομαι σύντομα τα δυσάρεστα να ανήκουν στο παρελθόν», είπε και ολοκλήρωσε ο τεχνικός της Αιγύπτου. 

Σαριόγλου: «Τυχερός και ευλογημένος»

Από την πλευρά του ο επί χρόνια συνεργάτης του Κούπερ, Αντώνης Σαριόγλου μίλησε με περισσότερο συναίσθημα για τον ΑΡΗ, εκφράζοντας την ελπίδα τα χαμόγελα να επιστρέψουν στα πρόσωπα των φίλων της ομάδας.

«Νιώθω απίστευτα τυχερός και ευλογημένος που συνεργάστηκα με μια από της έξι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δύναμης της χώρας μας και έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας και που ήμουν μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ όταν συμπλήρωσε τα 100 χρόνια ζωής.

Ήταν μεγάλη μου τιμή και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη καθώς από τον ΑΡΗ ξεκίνησα βήμα-βήμα να χτίζω την καριέρα μου. Ο ΑΡΗΣ θα έχει πάντα την πιο ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία απ’ όπου ποτέ δεν θα έπρεπε να λείπει και να επιστρέψει ξανά το χαμόγελο στους οπαδούς μας. Ο παλμός τους έχει λείψει απίστευτα πολύ από το ελληνικό ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του Αντώνη Σαριόγλου.

Προτεινόμενα Άρθρα