Μπάρτσα για Ντι Μαρία, Βιτόλο, Ρόις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αρντά Τουράν βρίσκεται στην έξοδο από τη Βαρκελώμνη και οι Καταλανοί αναζητούν τον διάδοχό του.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στους “μπλαουγκράνα” και ήδη οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν βγει στη… γύρα για να βρουν τον αντικαταστάτη του. Την ίδια στιγμή εξάλλου και ο Αντρές Ινιέστα θα έχει φορτωθεί έναν ακόμη χρόνο στην πλάτη του τη νέα σεζόν και είναι δεδομένο ότι στα 33 του πλέον, δεν θα μπορεί να ανταποκρίνεται στο απαιτούμενο επίπεδο για 50 και 60 ματς τη χρονιά. 

Οι Καταλανοί ξεψαχνίζουν ήδη την αγορά για να βρουν ποιοτικές λύσεις στη θέση τόσο του εσωτερικού μέσου, όσο κι ενός μεσοεπιθετικού και η λίστα περιλαμβάνει… βαρβάτα ονόματα. 

Φυσικά ξεχωρίζει -και ιντριγκάρει- εκείνο του άλλοτε άσου της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Παρί Σ.Ζ., Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός απασχόλησε τη Μπάρτσα και προ διετίας πριν φύγει από τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο όρος που υπήρχε στο συμβόλαιό του μετά την αποχώρηση από τη “βασίλισσα”, του απαγόρευε μεταγραφή στη Βαρκελώνη. Πλέον όμως ο σκόπελος αυτός έχει ξεπεραστεί…

Από εκεί και πέρα ακόμη ένας παίκτης των Παριζιάνων που εμφανίζεται να απασχολεί τη Μπάρτσα σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο είναι ο Μάρκο Βεράτι. Παράλληλα περίοπτη θέση στα πλάνα των “μπλαουγκράνα” έχουν και οι περιπτώσεις των Βιτόλο και Ρόις από Ατλέτικο και Ντόρτμουντ αντίστοιχα. 

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα