Εν αναμονή της απόφασης για Αντρέου

από AllAboutARIS

Ο #ARISFC θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία διακανονισμού με τον παίκτη.

Εκδικάσθηκε από το το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Αντρέου κατά του ΑΡΗ και πλέον αναμένεται η απόφαση τις επόμενες μέρες. Αυτή λογικά θα δικαιώσει τον παίκτη, στον οποίο σε πρώτο βαθμό υπενθυμίζεται ότι είχαν επιδικαστεί 85.000 ευρώ. Μάλιστα υπήρχε και επιβολή απαγόρευσης μεταγραφών σε περίπτωση μη καταβολής του ποσού. 

Από εκεί και πέρα, οι «κίτρινοι» ενόψει και της διαδικασίας αδειοδότησης θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία συνολικού διακανονισμού με τον παίκτη, αν και ήδη και ο νομικός του παίκτη τόνισε ότι παραιτούνται από την επιβολή μίας τέτοιας ποινής-απαγόρευσης μεταγραφών. Το παράξενο είναι ότι είναι μια πρωτοφανής ποινή που δεν είχε γίνει γνωστή. Το θετικό είναι ότι προφανώς λόγω καταβολής ενός ποσού από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ το πρωί της Τρίτης, ο παίκτης ενώπιον του δικαστηρίου τόνισε ότι δεν επιθυμεί την περαιτέρω επιβολή ποινών.

“Παραιτούμαστε από το αίτημα της επιβολής ποινής απαγόρευσης μεταγραφών για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους και το ανακαλούμε”, ήταν η τοποθέτηση του νομικού του κ. Αλιφραγκή όπως σημειώνει το flnews.

Ο ΑΡΗΣ πλέον θα πληρώσει το σύνολο των χρημάτων, αλλά δεν πρέπει να δώσει ανάλογα δικαιώματα στο μέλλον.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X