Δεκτή η έφεση για Αντρέου- Πληρώνει ο ΑΡΗΣ 86.000 ευρώ

από AllAboutARIS

Καλείται να εξοφλήσει τον Αντρέου ο ΑΡΗΣ, όπως είχαμε επισημάνει πριν από μία εβδομάδα

Δεκτή έκανε το Διαιτητικό Δικαστήριο την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την υπόθεση του Αντρέου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΡΗΣ οφείλει να εξοφλήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή του, ποσό των 86.000 ευρώ, ωστόσο έχει ήδη καταβληθεί στον παίκτη το ποσό (17.000)  που αφορά το διάστημα ως τις 31 Δεκεμβρίου που αφορά το διάστημα της αδειοδότησης. Έτσι ο ΑΡΗΣ απαλλάσεται από την τιμωρία της πρωτοβάθμιας με απαγόρευση ενίσχυσης στις δύο προσεχείς μεταγραφικές περιόδους, αφού η πλευρά του Ισπανού παίκτη ζήτησε την ανάκληση του αιτήματος, σημειώνοντας ότι “θα εξοντωθεί η ομάδα”. 

Αναλυτικά η απόφαση: 

“Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αποφάσισε να δεχτεί κατά τύπους και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατά την υπ’ αριθ. 134/2017 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (υπόθεση ποδοσφαιριστή Μαϊοράλ).

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αίρει την ποινή απαγόρευσης διενέργειας μετεγγραφών για δύο μετεγγραφικές περιόδους, αναγνωρίζει ότι η σύμβαση λύθηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και την υποχρεώνει να καταβάλλει στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 85.836 ευρώ με τον νόμιμο τόκο υπερημερίας”.

Προτεινόμενα Άρθρα